mandag den 21. juli 2014

skyhøj forbrænding uge 7 (29.2014)

mandag: dag 1
opvarmning  Bretzel
styrke  Push Press/ Goblet Squat/ Swings 4 runder + Power-planke 4 runder (eftermiddag)
eftertræningsmåltid  risprotein-shake, 30 g havregryn + 2 riskiks

tirsdag: dag 2
cardio  4,2 km powerwalk (morgen)
opvarmning  rulleøvelse med over- og underkrop
styrke  Swings 15 intervaller (eftermiddag)
eftertræningsmåltid  risprotein-shake, søde kartofler, tomat/banan, 2 riskiks + 1 daddel m/hasselnøddesmør

onsdag: dag 3
cardio  4,2 km powerwalk (morgen)

torsdag: dag 4
opvarmning  360 graders vejrtrækning + rulleøvelse for over- og underkrop
styrke  Push Press/ Goblet Squat/ Swings 4 runder + Power-planke 4 runder (eftermiddag)
eftertræningsmåltid risprotein-shake, 40 g havregryn m/hindbær & lakrids + 2 riskiks

fredag: dag 5
cardio  4,2 km powerwalk (morgen)
opvarmning  Bretzel
styrke  Swings 15 intervaller (eftermiddag)
eftertræningsmåltid/ frokost  risprotein-shake, 1 riskiks, 40-50 g havregryn som grød med Sukrin/kanel + fennikelfræs

lørdag: dag 6
cardio  6,1 km powerwalk (morgen)

søndag: dag 7
cardio  6,0 km powerwalk (morgen)

Uge 7 = 'I mål'. Hermed blev den sidste uge i forløbet mod skyhøj forbrænding gennemført hos mig. Det føles SÅ godt på alle måder. Med denne uges træning er jeg for alvor blevet hooked på træning med kettlebell. Skønt at blive udfordret med nye kombinationer og kortere pauser. Jeg øver stadig teknik og de 10 swings på 15 sekunder sidder endnu ikke helt i skabet. Jeg nyder dog i høj grad processen og mål/ resultater/ vægt glider i baggrunden (læs: det er virkelig fremskridt). Det føles virkeligt godt og har givet mig et helt andet syn på min krop og hvordan jeg bedst muligt holder den sund og stærk.
Siden jeg startede min kettlebell-træning i uge 3 har jeg ikke oplevet DOMS en eneste gang. Det tager jeg som et tegn på, at kroppen er med i træningen, men jeg er også klar til at udvide min comfort zone og se synlige resulateter i spejlet.
Nu er spørgsmålet så blot - hvormeget er det rimeligt at lægge til i vægt på kuglen? Jeg tænker måske, at 12 kilo er passende. Del gerne erfaringer i kommentarfeltet.

Kosten eksperimenteres der stadig med. Jeg har skruet lidt op for mængden af mad i eftertræningsmåltidet og spist lidt mindre til aftenmad - afhængig af appetiten selvfølgelig. Det er lykkedes mig at holde måltidet til den portion, jeg har øst op.
Der har også været mindre chokolade på menuen, selv om jeg igen i denne uge har nydt en portion fennikelfræs.

Det er gået ret godt med restitutionen i denne uge. Jeg er blevet ret glad for min nye BrainWave-app, som begynder at have god effekt. Typisk tager jeg blot 10 minutter på sofaen eller gulvet med et at de automeditative programmer i ørene og undervejs får jeg snurrende fornemmelse i fingrer og tæer samt føler mig lettere, når jeg de 10 minutter er ovre. Jeg bruger vejrtrækningen undervejs og har derfor ikke lige fået praktiseret vejrtrækningsøvelserne alene i denne uge.

Nu står den på deload hos mig, så kroppen får ro til at bygge sig stærkere.

God træning!

9 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig godt og spændende! Jeg er lidt overrasket over, at du træner så meget. Alt det der cardio, jeg troede faktisk ikke man skulle træne så meget ved siden af Annas øvelser, men jeg har kun læst bogen hurtigt igennem, så jeg aner ikke en pind :-) Er det ikke meget? Eller er det pga den type du er?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Pernille,
   Anna B forslår gåture på hviledage og de sidste par uger af programmet også 30-60 min gåtur på tom mave eller 2-3 timer efter et måltid til min type, for at sætte skub i fedtforbrændingen. Det kom jeg til at tage bogstaveligt og måske det er for meget...? Jeg var meget opmærksom på, om det gik ud over appetitten, som endelig ikke er glubende længere. Det er dog sværere at vurderer, om det på længere sigt stresser min krop med de tidlige morgener. Dermed også sagt, at jeg er meget opmærksom på, hvordan cardioen påvirker mig.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
  2. Så vidt jeg husker, så står der cardio max 3 gange om ugen?

   Slet
  3. Det er vist meget godt, at jeg er ved at gennemlæse bogen igen, for det punkt har jeg misset - og heller ikke fundet. Sig til, hvis du støder på det. Under min type er der ikke sat antal på. Jeg har blot læst mig til, at en gåtur på hviledage er godt + de sidste par uger opfordrer hun til gåtur på tom mave eller i forlængelse af træning som ekstra aktivitet/ fedtforbrænding...
   KH
   - frk. sveske

   Slet
  4. Jeg kan faktisk ikke finde det igen, men jeg kommer i tanke om, at det muligvis er fordi jeg har fået BuB, og derfor gennemlæser programmer der fra pt.
   Det er sikkert der, jeg er stødt på det!

   Slet
  5. Årh snyd, har du købt BuB ;) Det overvejede jeg også - og har vist lidt fortrudt, at jeg ikke sprang til, da det var nedsat... Hmm...
   Er der mange nye øvelser?
   Del gerne tips ;)
   KH
   - frk. sveske

   Slet
  6. Jeg synes ikke der er voldsomt mange nye øvelser, men nogen er der.
   Og så er opvarmningen anderledes. Jeg fornemmer, at der kommer lidt mere 'go' på, fordi programmet er sammensat anderledes, og at det er lidt hårdere konditionsmæssigt, men uden at blive udmattende, hvis du forstår? Men jeg ved det nok først reelt, når jeg går i gang :-)
   Når jeg kommer tættere på, at skulle starte, skriver jeg mere om det på bloggen :-)

   Slet
  7. Det lyder ellers godt med mere 'go' på ;) Jeg blev da lige træt af, at jeg ikke slog til på tilbudet tidligere i denne måned. Men det må blive ved skyhøj forbrænding for mit vedkommende.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet