mandag den 28. juli 2014

min træning uge 30.2014 | 'deload'

mandag: hviledag

tirsdag: øvelser uge 1 dag 2 (2 runder, eftermiddag) + anti-stress-vejrtrækning

onsdag: øvelser uge 2 dag 2 (2 runder, eftermiddag)

torsdag: hviledag

fredag: øvelser uge 1 dag 5 (2 runder, eftermiddag) + anti-stress-vejrtrækning

lørdag: 4,2 km morgen-gåtur. øvelser uge 2 dag 5 (1 3/4 runder, morgen)

søndag: 4,8 km morgen-gåtur

En uges 'deload' med rolige øvelser fra uge 1 og 2 i 'Skyhøj forbrænding' er nu gået. Den rare følelse af øget ro i kroppen er blevet forstærket - jeg elsker det. Jeg vil dog lyve, hvis jeg sagde, at det ikke også påvirker mig en smule negativt. Jeg har haft et par dage, hvor tanker og madvalg er løbet lidt løbsk. Jeg skal stadig lære ikke at have dårlig samvittighed, når kroppen får ro (læs: hvor hovedet så kalder mig 'doven') og madvalg drives mere af lyst (læs: hvor hovedet så mener, jeg har rygrad som en regnorm). På et par dage med ekstra nødder og frugt blev jeg også klogere på den side af sagen, da det var ligmed en meget oppustet mave.
Det er i den grad tid til at slutte fred med den slags tanker, slutte fred med min krop og mit spejlbillede. Heldigvis hjælper Anna B's tankegangen og tilgang til 'sundhed' (med alt, hvad det indebærer) rigtig meget på min tankegang og tilgang til mig selv, min træning og restitution. En uges pause har været en ret god reminder til mig selv om alt det gode, jeg har 'lært' med forløbet mod skyhøj forbrænding.
Nu ser jeg frem til næste omgang træning med kettlebell'en og jeg er ret sikker på, at næste gang jeg deloader, så er hovedet mere med mig. 

Restitutionen har virkelig været god i denne uge. Jeg bruger BrainWave-app'en 1-2 gange dagligt og kombinerer gerne med hjertevejrtrækningen. Det er lidt sværere for mig at få anti-stress-vejrtrækningen implementeret, men jeg har da haft den med som en del af den rolige træning i denne uge. Det er simpelthen har nemmere for mig at finde roen med hjernebølgerne i ørene, så derfor vælger jeg oftes den frem for stilheden. Bølgerne virker lidt som en on/off-knap. Jeg holder ved den vane, der fungerer, så må der bygges mere på over tid.

God træning!

2 kommentarer:

  1. Jeg synes det er SÅ godt klaret med en hel uges deload, når man har din tidligere træningsmængde i mente.
    Jeg kan godt sætte mig ind i, hvor svært det må være for jer 4'ere; I er vant til udeblevne resultater på trods af en meget stor indsats med måde kost og træning, og med en generel holdning inden for sundhedsverdenen om, at mere er bedre. Og nu skal I så både træne MEGET mindre og spise meget mere, og pludselig så kommer der uger, hvor I slet ikke skal træne. Det må være en meget stor omvæltning mentalt.
    Så ja, jeg synes altså det er sejt, at du har holdt en hel uges deload. Så kan du tage to uger, når du føler dig klar til det :-)

    SvarSlet