Jeg elsker de på en gang søde og syrlige solbær - de smager af sommer. Jeg er så heldig at have fået en stor pose lækre solmodne solbær fra mine forældres have til fryseren. Og fornylig blandede jeg bærene i min pt yndlingskålsalat, nemlig rødkålssalaten i balsamicodressing. Det er virkelig en skøn kombination, som i den grad kan anbefales - og hermed får I opskriften.
rødkålssalat med solbær
(1 stor skål)
1/2 øko rødkål*
1/2 granatæble
2 håndfulde solbær - optøede
dressing
3 spsk olivenolie
2 spsk mørk balsamico
1 spsk yaconsirup
himalayasalt
drys
valnødder
evt. feta
*konventionelle rødkål er som regel større og du skal måske bruge lidt mindre kål eller blot lave ekstra af den smagfulde dressing
fremgangsmåde:
1) Snit rødkålen fint og kom i en stor skål.
2) Bland ingredienserne til dressingen og vend den godt rundt i kålen.
3) Løsn kerne af granatæblet.
4) Vend granatæblekernerne i kålsalater sammen med de optøede solbær.
5) Top salaten med valnødder og evt. feta før servering.
Velbekomme!
Ingen kommentarer:
Send en kommentar