Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at få grød til mit trænings-/eftertræningsmåltid. Grøden bliver varieret med forskellige smagstilsætninger og lige nu er jeg særligt glad for denne med lakrids & hindbær, som alle dage har været en god smagskombination. Og når der nu er tale om en genopfyldning af glykogendepoterne i musklerne topper jeg den gerne med lidt god honning. Sådan en portion er den rene slikskål, hvis du spørger mig.
Grød-måltidet er i den grad blevet en del af min gode fornemmelse i kroppen efter træning. Jeg supplerer desuden med en proteinshake.
lakridsgrød med hindbær & honning
(1 port.)
30-40 g glutenfri havregryn
1½-2 dl vand
1 strøget tsk rålakridspulver
salt
1 æggehvide (kan udelades)
topping
1 tsk honning
frysetørret hindbær
fremgangsmåde:
1) Kom havregryn, lakrids og vand i en lille kasserolle.
2) Varm grøden op under omrøring.
3) Tilsæt salt og evt. æggehvide, når grøden tykner.
4) Kom grøden i en skål og top med honning og hindbær - servér straks.
...enjoy!
_____
Indlægget indeholder affiliatelinks.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar