tirsdag den 4. november 2014

lakridsgrød med hindbær & honning



Det er vist ikke nogen hemmelighed, at jeg elsker at få grød til mit trænings-/eftertræningsmåltid. Grøden bliver varieret med forskellige smagstilsætninger og lige nu er jeg særligt glad for denne med lakrids & hindbær, som alle dage har været en god smagskombination. Og når der nu er tale om en genopfyldning af glykogendepoterne i musklerne topper jeg den gerne med lidt god honning. Sådan en portion er den rene slikskål, hvis du spørger mig.

Grød-måltidet er i den grad blevet en del af min gode fornemmelse i kroppen efter træning. Jeg supplerer desuden med en proteinshake.

lakridsgrød med hindbær & honning

(1 port.)

30-40 g glutenfri havregryn
1½-2 dl vand
1 strøget tsk rålakridspulver
salt
1 æggehvide (kan udelades)

topping
1 tsk honning
frysetørret hindbær

fremgangsmåde:
1) Kom havregryn, lakrids og vand i en lille kasserolle.
2) Varm grøden op under omrøring.
3) Tilsæt salt og evt. æggehvide, når grøden tykner.
4) Kom grøden i en skål og top med honning og hindbær - servér straks.





...enjoy!

_____
Indlægget indeholder affiliatelinks.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar