lørdag den 15. november 2014

balder uden buler uge 2 | 45.2014

mandag: fridag

tirsdag: BUB uge 2, dag 1 (eftermiddag)

onsdag: BUB uge 2, dag 2 (eftermiddag)

torsdag: fridag - 25 min. gåtur på 'tom' mave (niveau 1 cardio, eftermiddag)

fredag: BUB uge 2, dag 3 (før frokost)

lørdag: BUB uge 2, dag 4 (morgen)

søndag: fridag

Bedre sent end aldrig - hermed en opdatering på min uge 2 af 'Balder uden buler'-programmet. Otte uger kan være en lang tidshorisont, men nu har jeg allerede gennemført 25 %. Egentlig tænker jeg ikke frem i tiden/ forløbet, men tager en træning ad gangen. Der følger jo typisk en eller flere nye øvelser med, når en ny uge startes op. Derfor er det nemmere og mere overskueligt, at tage en træningsdag ad gangen, hvis du spørger mig.

Træningen har i denne uge fået en nyk opad, synes jeg. Den nye øvelse i denne uge var 'Renegade Walkouts'. Jeg synes, den fungerede ret okay for mig, men jeg kan mærke, at jeg skal være opmærksom på at holde spændet i kroppen under mine walkouts, så jeg ikke kommer til at hænge.
Igen er det træningspas med runder, som får min puls i vejret - derfor kører jeg fortsat med 90 sek. pause mellem runderne, så kroppen når at falde til ro inden næste eksplosion.
Opvarmningsflowet i denne uge har været en smule længere end i uge 1, så træningerne bliver lidt længere. Her kan jeg godt til tider savne de 15 min. over and out. På den anden side, så føles det jo godt at starte blidt op og aktivere musklerne inden den tungere træning med vægt. Jeg har dog overvejet at køre styrketræningspassene 4x15 min. i stedet for variationen fra 10-20 min.

Kosten halter altså lidt. Jeg er stadig sulten som en hest, men proteinindtaget har ikke været for godt. Heldigvis har jeg en god shake eller to at supplere med. Der er plads til forbedring, men jeg glæder mig over, at jeg holder ved grøntsagerne og der er luget ret godt ud i diverse snacks.

Restitutionen i denne uge hænger meget sammen med kosten. Den har nemlig haltet flere dage i ugen og det påvirker mine kostvalg meget. Er jeg træt og tung i hovedet, så trækker carbs altså mere end proteiner. Den faktor taget i betragtning, så synes jeg faktisk, jeg har haft en helt okay uge 2.

God træning!

4 kommentarer:

 1. Synes du er god til at justere din træning og lytte til din krop :-) Og pauserne er nemlig et godt sted at starte, så man nemmere kan ramme den rigtige intensitet.
  Man kan sagtens ændre på programmet og tidsforbruget, så du bruger 4 x 15 minutter. Det gør jeg også i uge 1-4. Ved ikke helt, hvad jeg gør i uge 5-8 :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ditte,
   Det er også et punkt, jeg gør meget ud af. Lytte til kroppen.
   Har mere eller mindre besluttet at tage træningerne som beskrevet her i første omgang - det bliver jo nok ikke min sidste omgang på Balder uden Buler.
   Tak for input!
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Er du egentlig ok, søde? Du virker sådan lidt... jeg ved ikke... anderledes?
  Kram fra mig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane,
   Årh du er sød. Jeg render desværre af og til ind i perioder med dårlig søvn - og hænger lidt fast i sådan en pt. Det slår nemt igennem på energi, overskud, madlavning og andre aktiviteter i hverdagen.
   Heldigvis kan jeg nyde de mørke timer med opladning i selskab med Netflix, varm kakao og stearinlys :)
   KH
   - frk. sveske

   Slet