mandag den 30. juli 2012

ugens træning #10

Grundet sommerstemning i den seneste uge og mindre travlt på jobbet, meldte jeg mig i sidste uge ikke til hold. Eller det vil sige, jeg sprang fra step-timen, da jeg kunne se, den ville blive aflyst. Og det blev den ganske rigtigt. En gang grillmad hos mine forældre lå oveni BodyPump, så ingen holdtræning i denne uge. Det betyder dog ikke, at jeg ikke har besøgt fitnesscentret på trods af sommervarmen...

mandag: 60 min. cardio

tirsdag: 12 + 25 min. cardio. 25 min. styrketræning af ryg/ biceps

onsdag: 12 + 25 min. cardio. 25 min styrketræning af bryst/ triceps

torsdag: træningsfri

fredag: 20 + 20 min. cardio. 25 min. styrketræning af ryg/ biceps. 10 min. mave på gulv

lørdag: træningsfri

søndag: 12 + 25 min. cardio. 45 min. styrketræning af bryst i selskab med kæresten. 10 min. mave på gulv

Det blev til træning på 5 ud af ugens 7 dage, så det var fint. Der blev svedt godt igennem og der var god plads til styrketræning i frivægts-området, som ellers kan være klistret til med meget unge fyre.
Hvor er I henne piger?

Kæresten kom jo heldigvis hjem lørdag, så han kunne presse mig gennem en god omgang bryst-træning i går. Det giver altså bare lige det ekstra pres og motivation til at løfte max. Træningen bliver dog lidt længere, da kæresten ikke har nok i de øvelser, som jeg 'nøjes' med. Jeg er altså bare ikke god til træningssessioner, som strækker sig på den anden side af halvanden time. Der må vi lige se, om vi ikke kan finde et kompromis, når der blive flere dage med fælles træning.

God træningsuge ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar