mandag den 7. oktober 2013

ugens træning #64 (40)

mandag: morgen 5 km powerwalk.
eftermiddag 90 min. yoga.

tirsdag: morgen 5 km powerwalk + 8 min. mave-program (app.)
eftermiddag 50 min. styrketræning af ben/ skulder

onsdag: eftermiddag 30 min. step. 50 min. styrketræning af ryg/ triceps i selskab med Brow

torsdag: morgen 5 km powerwalk + 8 min. mave-program (app.)
eftermiddag 5 min. opvarmning. 45 min. styrketræning af bryst/ biceps

fredag: morgen 5 km powerwalk

lørdag: formiddag 7 min. opvarmning. 90 min. styrketrænign af ben i selskab med Brow

søndag: formiddag 5 min. opvarmning. 50 min. styrketræning af skulder/ biceps/ triceps. 20 min. interval cardio (20 sek. sprint/ 40 sek. jog)

Another week of great workouts is done! Jeg er stadig lidt ramt af nye rutiner grundet nyt center/ manglende center/ manglende udstyr, men det til trods er det blevet til fem styrkepas. Passene blev dog ikke kørt i min sædvanlige 2-split, men lidt som det passende ind med tid, humør og udstyr. Jeg ved endnu ikke helt, hvordan det kommer til at køre fremadrettet, da jeg ikke har valgt et fast center - på dage med bil eller træning med Brow kører jeg/ vi til nabobyen. Det er bare tydeligt, at ingen af de to centre satser på frivægtsområdet - så det sætter lidt krav til kreativiteten i min træning, hvilket dog er ingen skade til.

Apropos nyt center, så lurede jeg da også lige holdprogrammet og forsøgte mig med en steptime i onsdags. Den var dog ret meget tilbage på begynderniveau for mig, så jeg listede ud halvvejs, da jeg godt kunne se, at den ikke ville udvikle sig til noget, jeg ville få sved på panden af. Heldigvis er min gamle instruktør blevet lokket til at starte op i et andet center i byen, så der kommer sved på panden om søndagen igen fra denne uge. Jeg glæder mig!

Yogaen er jeg blevet rigtig glad for og jeg arbejder med at få lavet en morgenrutine, der inkluderer en solhilsnen, som vi lærte i denne uge. Jeg kan godt mærke, at krop og sind virkelig har brug for roen fra yogaen, så der skal jagtes muligheden for mere af fremover. Forløbet jeg er tilmeldt er nemlig alt for kort - bare otte mandage, så det slutter igen medio november, øv! Det er ikke nemt at finde en 'fast' yogatime eller flere herude i provinsen. Den slags tilbydes oftest af diverse fagforbund og kun for kortere perioder.

Ugen der er gået var desuden sidste uge i Tæl Skridt-kampagnen på jobbet og min uge var igen med alle syv dage over 10.000 skridt/ dag samt et gennemsnit på 17.772 skridt/dag. Ugens gennemsnit sneg sig lidt højere op, da der kom transportcykling på banen - har været heldig at låne bil de seneste uger, da mine forældre holdt ferie.

Nu er en ny uge skudt i gang med ro på i form af en dejlig gang yoga.

God træning!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar