torsdag den 31. oktober 2013

maddagbog vol. XLV: onsdag med perfekt LCHF-punktum

morgenmad (kl. 7.15):


frokost (kl. 13.25):
kylling og feta i chilimayo på LCHF landbrød (opskrift på vej) + grønt


aftensmad (kl. 17.45):
LCHF kyllingenuggets med chilimayo, ostechips med guacamole + grønt

Når hverdags programmet bliver lidt presset kræver det i den grad en god LCHF-bund, så der er god energi igennem hele dagen. Det er netop en af de ting, jeg elsker ved LCHF, jeg går ikke sukkerkold (læs: kold for sukker er jeg jo hele tiden...).
I går skulle jeg starte dagen alene, da kæresten er sendt ud og arbejde i det store udland den næste halvanden uges tid (læs: det er underligt, selv om jeg jo må siges at have prøve det før). Min dag startede så med, at vækkeuret valgte ikke at ringe, heldigvis slog mit indre ur til i tide og jeg kom ud af døren til tiden. Dog med min elskede kokosgrød i hånden. Heldigvis kan grøden sagtens spises kold, så hurra for at den var klar til afgang på netop denne morgen.
På jobbet bestod madpakken igen igen af kylling og feta i chilimayo - ja, jeg har vist mine favoritter ;-) Det mætter bare godt og giver god base for en aktiv eftermiddag. Efter arbejde fik jeg nemlig denne uges første træning på programmet, dejligt.
Til aften stod den på rester fra køleskabet, inden jeg skulle til foredrag med skønne, smukke Jane. Dermed blev der sat et perfekt punktum for en dag med LCHF. 


 
(beklager den dårlige mobilkvalitet)

Jane gør det godt på den scene - det er skønt at være vidne til udbredelsen af det gode budskab. Personligt havde jeg glædet mig meget til at møde LCHF-forfatteren og min store inspiration i egen høje person. Det er som om, at man kender hinanden efter flere års skriverier i cyberspace og jeg glæder mig til jeg en anden god gang støder ind i dig, Jane.

I dag har jeg fri fra jobbet og turen går til Roskilde til min første biosignature hos Tatjana - men det skal I nok høre meget mere om.

Ha' en dejlig torsdag!


6 kommentarer:

 1. Lækre måltider og lækkert foto - som vel egentlig er af landets 2 største LCHF-bloggere....!
  Har du tænkt på det :) ?
  KH
  Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne,
   Argh, landets 2 største LCHF-bloggere, der kan jeg vist ikke skrive mig ind på 2. pladsen. Men tak for komplimentet.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Se nu bare der, hvor smuk man bliver af LCHF : )

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh Snullemor, det var sødt sagt.
   I hvert fald elsker vi begge LCHF-kosten.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 3. He he sjovt at se jer på samme foto ! smukke bloggere <3

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Louise,
   Tak. Det er også sjovt at møde blogger-venner IRL. Skønne mennesker, der gemmer sig derude på den anden side af skærmen.
   KH
   - frk. sveske

   Slet