lørdag den 15. september 2012

fast food lunch aka pizza-sandwich


Beklager, jeg har været en smule fraværende her på bloggen, men hverdagen skal vist lige ind i rytmen igen. Jeg startede på arbejde igen i onsdags efter godt to ugers ferie. Det er en alt for kort ferie, hvis du spørger mig. Heldigvis er det i dag lørdag og WEEKEND!
Dagen blev skudt i gang i fitnesscentret, hvor jeg havde tilmeldt mig et nyt hold på skemat - Circuit. Det er cirkeltræning i maskiner tilsat cardio ved hjælp af stepbænke, sjippetov eller sprællemænd.
Det var en hård omgang, så jeg var ekstra sulten efterfølgende og spiste denne skønne tidlige frokost. Jeg var heldig, at der stod en forbagt blomkålsbund klar i køleskabet, yndlingsfyldet på og i ovnen til osten får farve - lige efter denne opskrift. Så er der pizza! Den valgte jeg at lægge sammen med sprødsalat til en sandwich, som dog må spises med kniv og gaffel, da blomkålsbunden er skrøbelig.


Velbekomme!

6 kommentarer:

 1. Tænk, jeg har stadig ikke fået prøvet den blomkålsbund. Jeg ved ikke, hvad jeg er så tilbageholdende for! Det ser så skide lækkert ud, og alligevel, så "tør" jeg ikke helt tage springet. Underligt. Det vil jeg arbejde lidt på. God wekkend Sveske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Rikke,
   Du må snart kaste dig ud i blomkålsbunden. Er du ikke vild med blomkålssmagen, så har jeg faktisk også lavet den med spidskål og lidt vredet revet squash. Der er mange muligheder og en god måde af få ekstra grønt på.
   God søndag til dig også.
   - frk. sveske

   Slet
  2. Jeg har intet imod blomkålssmagen, jeg spiser temmelig meget blomkål, så det er ikke det....hmmm...

   Slet
  3. Hej Rikke,
   Du må hen og hakke blomkål ;-)
   - frk. sveske

   Slet
 2. Det ser godt ud, jeg bliver altid lidt nysgerrig på den meget omtalte blomkåls-bund, selvom jeg absolut ikke spiser lowcarb mad, men får altid bare lyst til at prøve, af ren og skær nysgerrighed (;

  - Anne

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne,
   Kast dig da ud i den. Lad mig gerne høre, hvad du synes.
   Skønt at være nysgerrig på anderledes mad ;-)
   God søndag.
   - frk. sveske

   Slet