torsdag den 5. februar 2015

min træning uge 5.2015

mandag: fridag

tirsdag: 15 min. SF uge 6 dag 1. Walkouts/ Swings (12 kg) 2 2/3 runder. 45-50 sek. pause (eftermiddag)

onsdag: 15 min. SF uge 6 dag 2. Push Press/ Goblet Squat (12 kg) 2 2/3 runder. 45-50 sek. pause (eftermiddag)

torsdag: 90 min. yoga for gravide (eftermiddag)

fredag: fridag

lørdag: 8 min. opvarmning - flow 2 fra BUB
15 min. SF uge 6 dag 3. Walkouts/ Swings (12 kg) 3 runder. 45-50 sek. pause (morgen)
+ 30 min. gåtur (eftermiddag)

søndag: 8 min. opvarmning med udstrækningsøvelser for gravide
15 min. SF uge 6 dag 4. Push Press/ Goblet Squat (12 kg) 3 runder. 45-50 sek. pause (morgen)

Træningen...
Sjette uge med træningen efter skyhøj forbrænding er nu gået. Tiden flyver. Tankerne sendes allerede i retning af nye udfordringer, men først venter uge syv og derefter deload.

 ---> Dog er dine input til næste træningsprogram meget velkomne - læg gerne en kommentar nedenfor ;)

Overvejer anden del af 'Balder uden buler' (fra uge fem og frem) eller fortsættelse med programmerne, der er bagerst i bogen 'Skyhøj forbrænding'.

Tilbage til ugen, der er gået. Jeg nyder at træningen kan klares på 15 minutter og derfor ryger opvarmningen altså ud til højre indimellem. Jeg vil dog gerne have gode udstrækningsøvelser for min gravide krop ind på skemaet flere gange i uge og de kan fint fungerer som opvarmning, synes jeg.
Gåturene har jeg også svigtet lidt i denne uge, så der er plads til forbedring. Jeg forsøger dog at lytte til kroppen og ro prioriteres.

Kosten kunne være en bedre historie. Forstået på den måde, at lysten til proteiner svigter, så min aftensmad tit bliver tilfældig og de nemme løsninger. Grøntsagerne gør jeg hvad jeg kan for at holde fat i, men mit 'drømmemål' om et kilo grønt om dagen er ret langt væk - i hvert fald set som gennemsnit over flere dage. Jeg vil dog sige, at min basiskost er ret god og det læner jeg mig op ad i perioder som denne uge, hvor den svinger meget. Sulten fejler i hvert fald ikke noget...

Restitutionen kører ret meget i sin faste rutine. Heldigvis har jeg oplevet bedre søvn hen over weekenden, så det håber jeg fortsætter ind i denne uge.

God træning!

2 kommentarer:

 1. Jeg fortsatte med et fedtforbrændingsprogam sammensæt efter bag i bogen. Så en uges delaod, så en uges muskelopbygning og så en uges deload og en uges skiferie. Nu har jeg så kastet mig over styrke, som egentlig følges næste for nemt (Det er gentagelse af uge 3/4)
  MIt ff-program var ens hver gang. Det var 5 push press med hhv højre og venstre, 5 goblet og 10 swings - pause - forfra.
  Mit muskelopbyg hed
  dag 1 Walk out med row 2/4/6 stk + swings 14/12/10 stk (altså trappemetode)
  Dag 2: Goblet 2/4/6 + KB snatch 8/6/4
  Det var ret hårdt.;-) (Og jeg fik bøvl med skulderen til sidst, fordi jeg blev ivrig for at gå op i vægt med snatch)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Malene,
   Tak for input. Jeg er stadig ikke kommet videre med min taktik for den kommende uge. Ender nok med et af programmerne bag i SF... Håber, jeg får kigget lidt på det i weekenden. Jeg er ikke så kreativ, så det skal helst være noget, der bare er klar til at gå til.
   God weekend!
   KH
   - frk. sveske

   Slet