søndag den 31. juli 2011

3011

state of the week
Uge 30 er gået og hvilken uge ;-) Jeg har haft kæresten hjemme siden mandag, men så lige sendt ham afsted igen her til aften. Det forklarer delvist, at min blog har været lidt stille, men har lidt indlæg i ærmet, som kommer en af de nærmeste dage. Desuden har det været en travl uge på jobbet - tror det fortsætter inde i næste uge... Tilbage til sagen -turen gik på vægten igen i går.
Kosten har været ret tilfredsstillende i denne uge, men der kommer lidt mere hygge ind, når kæresten er hjemme. Det har bare været skønt at være to til mad og lave mad sammen.
Motionen har også kørt godt i denne uge og det er blevet til 9 x 45+ min. Cyklen har jeg taget til arbejde 4 ud af 5, det blev ikke til 5 ud af 5, da jeg skulle til lufthavnen i arbejdstiden i mandags.


En god uge gav et godt resultat: -1,0 kilo på vægten :-)

2 kommentarer:

 1. Åhh hvor er det flot. Giv mig lidt af din motivation :)

  Line

  SvarSlet
 2. Hej fru klump og velkommen som fast læser!

  Uh, det ville jeg gerne. Håber, der kommer lidt ud igennem bloggen til dig. Jeg kæmper selv en del med at holde på den til tider, men minus på vægten er bare god motivation. Og ellers så fungerer det godt for mig at lægge små belønninger ind. Plus at jeg om lørdagen tillader mig at spise ekstra og lidt af det usunde.

  - frk. sveske

  SvarSlet