lørdag den 23. juli 2011

2911

state of the week
En uge er gået... Jeg måtte på vægten her til morgen. Som skrevet, så havde jeg igen ikke det mest positive forventninger.
Kosten er egentlig gået okay, bortset fra mit sukker-flip i onsdags. Det er den eneste dag, jeg har fået sukker og ellers har jeg forsøgt at undgå carbs. Det blev dog lige til en frokost-sandwich i hvidt brød, da min bror inviterede på frokost i torsdags. Jeg kunne dog slet ikke spise op, så der sparede jeg lige nogle kalorier. Aftensmaden har jeg spist hos familien næsten alle aftener (det er simpelthen så kedeligt at lave mad til sig selv - godt min dejlige kæreste vender hjem om 2 dage!). Familien spiser sundt, jeg begrænser pasta og lignende kulhydrater og nøjes med en portion.
Motionen har også været bedre i denne uge. Det er blevet til 9 x 45+ min. Jeg har været i gang fra morgenstunden alle dage - det er bare ud af kassen og huske fornemmelsen/ følelsen, når det er overstået. Cyklen er blevet taget til arbejde 4 ud af 5 dage.


Juhu! Vægten er kommet under 70! Sådan! Den sagde 69,4 kilo her til morgen, så det er -1,2 kilo siden sidste lørdag. Det er jeg mere end tilfreds med :-)

2 kommentarer:

 1. Fedt - stort tillykke. Noget af en milepæl
  Gammel mand i nye klæder - jeg melder mig som læser igen! :-)
  Kærligst Line

  SvarSlet
 2. Hej Line,
  Dejligt du er tilbage :-)
  Ja, det var dejligt at komme ned på den rigtige side af de 70'ere :-D Nu må jeg se, hvordan den næste uge her går, for kæresten kommer hjem i dag og der kommer nok automatisk lidt mere 'hygge' ind i billedet - især hvis det her vejr fortsætter...
  - frk. sveske

  SvarSlet