mandag den 29. april 2013

ugens træning #48

mandag: 10 + 20 min. cardio. 35 min. styrketræning af skulder/ triceps

tirsdag: træningsfri

onsdag: 10 + 20 min. cardio. 40 min. styrketræning af ryg/ mave

torsdag: 10 + 20 min. cardio. 50 min. styrketræning af ben

fredag: 60 min. morgen-PW

lørdag: 5 + 20 min. cardio. 35 min. styrketræning af bryst/ biceps

søndag: 5 + 20 min. cardio. 40 min. styrketræning af ryg/ mave

Hermed sidste uges træning. God uge med træning på fem ud af ugens syv dag og en enkelt dag med en god gang powerwalk. Det er årets første, men virkelig en skøn start på dagen, som jeg vil tage til mig igen, når det er muligt. Fredag passede det lige perfekt på en helligdag, hvor jeg ikke kunne nå i fitnesscentret inden kæresten skulle hentes i Billund.
Min træning kører ret godt og det passer mig fint at klare styrketræningen på 35-40 minutter og lidt ekstra, når der køres ben. Savner godt nok min makker - men han er jo fortsat sygemeldt, så jeg må klare mig selv lidt endnu.
Dog er jeg ikke tilfreds med, at vægten trods min vellykkede sukkerafvænning (læs: i dag dag 21 uden sukker!) står stille. Desuden har jeg den sidste lille uge eksperimenteret med periodisk faste - dog ikke noget, jeg mærker de store forskelle ved. Der er bestilt ketose-sticks, så det bliver nok mit næste lige eksperiment en gang i fremtiden, for forhåbentlig at kunne sætte gang i fedt-/ vægttabet.
En ny træningsuge er skudt i gang og jeg er klar til kick ass-træning!

God træningsuge!

2 kommentarer:

 1. Puh et aktivitetsniveau! Det siger jeg hver gang ;-) Men igen, det er altså megasejt!

  Spændende med periodisk faste. Jeg tænker, du skal være meget opmærksom på at det ikke stresser kroppen. For så har det jo modsat virkning. En tanke jeg fik, efter jeg læste dette blogindlæg: http://sockertjocken.se/2013/04/23/okad-fettprocent-och-aningen-mer-stressad-av-periodisk-fasta/

  I forbindelse med ketose bliver den periodiske faste mindre stressende, så det kan måske vise sig at være en god kombi for dig.

  Og sidst men bestemt ikke mindst: Hurra for 21 dage uden sukker! Det er fandme mærkeligt med den vægt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane,

   Tak for skulderklappet - det tager jeg med mig til dage uden motivation ;-)

   Ja, jeg tænker lidt det samme, men ville give det en uges tid. Jeg er egentlig sulten om morgenen, men det falder til ro og så er det ikke noget problem at være fastende til op ad formiddagen. Jeg ville hellere starte med den tidlige morgenmad og spise tidligt aftensmad, men det passer ikke ind i min rytme og nu hvor kæresten er hjemme er aftensmaden vores eneste fælles måltid.

   Bliver lidt spændende med det ketose, der er flere positive konsekvenser, som jeg håber på at opleve: fedttab, færre tanker om mad, helt stabilt blodsukker... MEN jeg håber virkelig, at jeg kan beholde mit grønne - vil tiden vise.

   Tak, jeg er også lidt stolt og særligt, når den kan stå på familiearrangement i weekenden med jordbærkage (læs: må snart lave en LCHF) og chokolade i lange baner, hvor der skal siges 'nej tak' adskillige gange.
   Nu tager jeg dag 22 også ;-)

   KH
   - frk. sveske

   Slet