tirsdag den 2. april 2013

ugens træning #44

mandag: træningsfri

tirsdag: træningsfri

onsdag: 5 + 15 min. cardio. 65 min. styrketræning af ben i selskab med kæresten

torsdag: 5 + 15 min. cardio. 60 min. styrketræning af bryst/ biceps i selskab med kæresten

fredag: træningsfri

lørdag: 5 + 10 min. cardio. 60 min. styrketræning af skulder/ triceps i selskab med kæresten

søndag: 5 + 40 min. cardio. 45 min. styrketræning af ryg/ mave i selskab med kæresten

Det er der blevet til noget træning hen over påsken. Ugens start var ellers lidt sløv grundet en omgang snotnæse, som stjal energien og 'tvang' mig til et par eftermiddage på sofaen.
Fire træningsdage ud af syv er fint, jeg er tilfreds. Det bliver nogle lange pas, når vi er to, men der bliver løftet tungere og det er godt. Der er ingen tvivl om, at jeg er træt af, den igen snart står på træning i mit eget selskab (læs: kæresten skal tilbage på jobbet).
Kosten er ikke blevet helt så grøn, som jeg havde ønsket mig, da vi har levet på et tomt køleskab over påsken. Der er blevet spist hos både sviger- og min familie. Derudover har vi levet efter koncept tøm køleskabet (læs: hurra for godt kød på frost og æg). Der er ingen tvivl om, at 'Hungry for Change' gav mig stor lyst til at anskaffe en juicer og drikke flere grøntsager, men indtil vi flytter til større køkken/ bolig, må det blive til grønne smoothies. Jeg vil i hvert fald have skruet op for det grønne - og skal vist også lige minde mig selv om, at holde nødder, mejeri og sødemidler på et minimum. Det er skredet lidt og det ses på vægten.
Hverdagen vender tilbage hos mig i morgen og jeg glæder mig over en tre-dages arbejdsuge og forhåbentlig god træningsenergi.

God træning!

5 kommentarer:

 1. Jeg skal virkelig også blive bedre til at holde nødder (og chokolade *host*host*) på et minimum!
  Og så skal jeg vist til at prøve at holde mig fra yogurt/skyr om morgenen, jeg er ikke sikker på at jeg bliver ordentlig mæt nemlig, hvilket hævner sig senere på dagen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Camilla,
   Jeg kan i hvert fald kun anbefale kombinationen af æg og fedt for øget mæthed, selv om jeg dog også har dage, hvor eftermiddagen er fuld af fælder (her ligger stadig en del psykisk sukkertrang).
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Camilla har du prøvet at blande din skyr medkokosfløde eller alm fløde ?
  Det gør den mere mættende...

  Men enig mælk, nødder og chokolade er mere luxus end daglig kost.

  Bliver altid så imponeret af dit motions program frk S
  Kh

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har prøvet med alm. fløde (jeg kan ikke lide kokosfløde), men synes smagen bliver for dessert-agtig og det er jeg ikke så vild med om morgenen :) Så tror hellere jeg vil prøve at finde et alternativ til morgenmaden - det bliver nok noget med æg ;)

   Slet
  2. Hej Henriette,
   Tak skal du have.
   KH
   - frk. sveske

   Slet