onsdag den 15. august 2012

morgenluksus


Morgenmad er min luksus i hverdagen... Den består typisk af æg i en eller anden form - scrambled med ost, spejlæg, blødkogt eller pandekager (igen æg) med eller uden bær og smurt med nøddecreme eller lækker cremet græsk yoghurt 10 % rørt med skyr og fløde - toppet med bær og nødder.

Uhm...!

Hvad er din luksus i hverdagen?

8 kommentarer:

 1. Hvem der bare spiste morgenmad med dig! Min luksus er som regel om aftenen, hvor der er lidt mere overskud til at kræse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Prinsesse Suh,
   Skøn kommentar. Jeg er inde i en periode, hvor luksus'en er morgenmaden :-)
   - frk. sveske

   Slet
 2. Ej, hvor ser det bare lækkert ud! Jeg plejer ikke at spise andet end yoghurt med müsli, men måske jeg skulle overveje at spice morgenmaden lidt mere op - det er jo trods alt dagens vigtigste måltid ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Charlie,
   Uh ja, det er i hvert fald mit vigtigste. En god mættende morgenmad hjælper til at holde blodsukkeret stabilt i løbet af dagen.
   - frk. sveske

   Slet
 3. Min hverdags luksus er helt klart også min morgenmad, jeg spiser det samme hver dag: en yoghurt/skyr/græskyoghurt blanding med hørfrø olie i og toppet med mandler, en dadel, bær og frugter. Til hverdag har jeg det med i en grim men mega praktisk plastikbøtte, jeg spiser nemlig min morgenmad på mit arbejde. i weekenderne kræser jeg så bare med hvordan det bliver anrette :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria,
   Lyder næsten som min, når det er mælkeudgaven ;-) God idé med en tørret dadel. Jeg rørt tit min blanding med lidt vanille og Sukrin, hvis jeg vil have det ekstra sødt. Olien tager jeg som shot 'on the side'.
   Tidligere havde jeg også altid min morgenmad med på job, da jeg møder kl. 700, men nu prioriterer jeg tid til den hjemme om morgenen (og står lidt før op). Jeg elsker at kunne variere den med æg i alle afskygning, hvor pandekagerne med protein er favoritten.
   - frk. sveske

   Slet
 4. Min luksus er, ligesom din til dels, de lækre pandekager! De er sunde og de smager fantastisk. Er pt. uden komfur og er faktisk lidt i krise over min morgenmad i morgen, fordi jeg ved, at jeg ikke har mulighed for at lave dem :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Årh øv, ditte marie. Spiser du mælkeprodukter, så er græsk yoghurt rørt med fløde evt. skyr og toppet med bær og nødder virkelig lækkert.
   Håber, du trods alt fik en mættende morgenmad og komfuret snart er tilbage. Måske et nyt og lækkert?
   - frk. sveske

   Slet