søndag den 26. august 2012

28


I dag er dagen, hvor jeg kom til verden for 28 år siden. Puha! Ja, jeg har fødselsdag i dag og fylder hele 28 år. Jeg føler mig slet ikke så gammel, men det er vel godt nok. Egentlig bryder jeg mig ikke om tanken om, at jeg er SÅ tæt på de 30, men på den anden side, så er det jo bare et tal. I hvert fald så kommer jeg ikke uden om, at jeg i dag bliver et år ældre (læs: selv om jeg gerne ville).

I anledning af min fødselsdag introducerede jeg tidligere på ugen mine kolleger til lidt sødt uden sukker og mel, som jeg foretrækker det. Valget faldt på dadelmuffins efter opskriften på dadelkage, som også er en af favoritterne her på bloggen. De faldt da også i rigtig god jord blandt kollegerne, der beskrev dem som romkugler, Snøfler og des lige. De, der ventede en lav-kalorie kage, blev dog lidt betuttet, da de fik ingredienserne at vide, mens det var uforståeligt for andre, at man kan bage uden mel og sukker. Det var skægt at høre alle deres kommentarer og det glædede mig, at jeg dagen efter kunne dele opskriften med en lille håndfuld kolleger, som havde fået blod på tanden til selv at bage uden mel og sukker.

Dagen er blevet brugt på afslapning og her til aften står den på burger hos mine forældre. Måske der også venter et par pakker... Kærestens har jeg til gode, så det er spændende...

God søndag aften til jer derude ;-)

14 kommentarer:

 1. Heldigvis bliver du ikke et år ældre i dag, kun en dag ældre i forhold til i går:)
  God fødselsdag
  Knus Laura

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Laura,
   Du har helt ret :-) Tak.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Til lykke med dagen - 28 er ingen alder, det er værre når man nærmer sig det næste runde hjørne. Så kan man fylde lyv-og-tyve mange gange :-)

  Dadelkagen som muffins er allerede brugt flere gange her, og den vakte også lykke på mit arbejde - flere udtrykte skepsis da jeg påstod man kunne bage uden sukker og mel med godt resultat, så jeg måtte jo bevise jeg havde ret, med disse muffins, og de var heldigvis enige.
  Efter at have serveret den for naboer, er den også allerede spredt rundt til flere som ville have opskriften, så det tyder på at blive en klassiker!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Heidi,
   Mange tak :-) Jeg synes ikke, det er sjovt, men prøver at overbevise mig selv om, at det bare er et t-a-l.
   De er helt sikkert en klassiker og ikke sidste gang, jeg laver dem som muffins, det er helt sikkert.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 3. Stort tillykke til dig her fra Cannes søde Sveske!

  Kærlig hilsen Trine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Trine,
   Mange tak. Håber, du nyder ferien dernede.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 4. Tillykke med i går søde Sveske. Jeg håber, du havde en dejlig dag.

  Kærlig hilsen Tatjana

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Tatjana,
   Tak for din lille hilsen.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 5. Nej tillykke, søde sveske. Ork 28 er jo ingen alder. Du er jo en ren vårhare! Hvilket også afspejler sig i din træningsuge, som endnu engang imponerer mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Jane,
   Tak for roserne. Den satte lige smil på læben, dejligt:-)
   Jeg er ikke god til at blive ældre... Men der er jo ingen vej udenom ;-) og hvad er der at frygte - man skulle jo blive både klogere og mere tålmodig? med alderen.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
  2. Nej, det med tålmodig, det tror jeg ikke. Man bliver det modsatte, når man får børn. Men man bliver venligere med alderen. Også over for sig selv ;-)

   Slet
 6. Forsinket tillykke fra mig, Sveske :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, søde Rikke.
   Og STORT TILLYKKE med de 35 til dig, selv om det nu er nogle dage siden.
   KH
   - frk. sveske

   Slet