mandag den 5. marts 2012

erstatning? (hjælp søges)


I efteråret 2011 blev jeg jo den heldige vinder af 12 kasser MonsterFrugt fra Aarstiderne. Jeg har indtil nu modtaget kassen den første fredag i måneden og havde ventet endnu en kasse i fredags. Men der kom ingen. Derfor ringede jeg her til formiddag til Aarstiderne, som kunne oplyse mig, at MonsterFrugtKassen er udgået og de som ellers abonnerede på denne havde fået mail om, at de skulle vælge en anden. Den mail havde jeg af gode grunde ikke modtaget, da de ikke havde min mailadresse. Den har de nu fået og jeg har fået et login, så jeg kan gå ind og vælge en erstatning for den nu udgåede MonsterFrugtKasse. Det var en glædelig nyhed, da jeg som sagt ikke spiser meget frugt og derfor gerne vil have en kasse med flere grøntsager i. Det store spørgsmål er så bare -

Hvilken kasse, skal jeg vælge?

Måske nogle af jer derude har erfaring med Aarstidernes GrøntKasser eller MixKasser? Er der en, I vil anbefale?

Jeg er lidt på bar bund, men ved da, jeg gerne vil have forskelligt grønt og ingen kartofler. Alt for mange friske krydderurter og knap så almindelige grøntsager, vil jeg nok have sværer ved at få brugt - men det kan på den anden side være en udfordring. Har kigget lidt på KukKassen, MonsterMixKassen eller måske Stor MixKasse.

Er der nogle af jer, som får en af dem eller en helt fjerde?

Kom meget gerne med jeres input.

P.S. En grøntkasse fra Aarstiderne vil ret sikkert have positiv indvirkning på mit ønske om at spare lidt på madbudgettet. Det vil jeg med glæde se frem til de kommende måned (får nok først en kasse igen i starten af april, men det vil tiden vise, når nu jeg egentlig er en kasse bagud).

7 kommentarer:

 1. Har selv lige bestilt KukKassen og skal prøve den for første gang i morgen, så kan jo af gode grunde ikke fortælle om det har været en succes endnu ;) Men har hørt meget godt om årstidernes kasser, bl.a. har den vundet flere forbrugertests. Glæder mig ihvertfald til at prøve den! ;D

  xxoo,
  Amelia

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Amelia,
   Spændende... Lad mig endelig høre, hvad du synes om kassens indhold, når du modtager den i dag.
   - frk. sveske

   Slet
  2. Så fik jeg kassen, og er positivt overrasket over indholdet. Både almindelige ting som gulerødder, hvidløg og agurk, men også en sjov slags svampe (som jeg ikke lige kan huske navnet på) og forskellige rodfrugter. Alle grøntsager ser friske og 'pæne' ud, så det er jo også rigtig fint. Dog synes jeg, kassen er lidt dyr i forhold til hvor meget man får, men det skal du jo ikke tænke på , så kun positiv respons herfra ;)

   Slet
  3. Hej igen Amelia,
   Det lyder rigtig godt og spændende.
   Ja, det er ikke billige kasser, men økologisk grønt er også ret peberet i supermarkederne, synes jeg (det køber jeg normalt ikke).
   Jeg må lige ind og kigge en gang mere, om det skal være den KukKasse eller en MixKasse...
   Tak for dit input.
   - frk. sveske

   Slet
 2. Jeg har den sidste tid fået Kukkassen hveranden uge og det har fungeret fint. Vi er to i vores lille familie, nemlig min (voksne) datter og jeg. I Kukkassen er der både almindelige ting og også lidt mere anderledes ting, en god blanding synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anne,
   Lyder godt. I og med jeg har vundet abonnementet får jeg kassen en gang om måneden, så det vil være supplement. Men jeg er jo for det meste kun én person i husholdningen.
   Tak for input.
   - frk. sveske

   Slet
 3. Nu er der bestilt et styk KukKasse med ankomst på fredag. Den er jeg meget spændt på og glæder mig til udfordringen med at få indholdet anvendt i ugens retter.
  Kæmper en del med denne uges måltider, selv om køleskabet er fyldt. Øvelse gør vel mester?
  - frk. sveske

  SvarSlet