lørdag den 4. februar 2012

hygge med mad!


I går kom første eksemplar af Mad! til mig. I julegave havde jeg nemlig ønsket abonnement på et lækkert mad-magasin og da jeg gav mine forældre og lillebror hver deres luksus chokolade-/ lakridskalender, syntes de, jeg skulle have nogle numre af Mad! og hygge mig med. Skøn gave og jeg glæder mig til at kaste mig over det første blad og forhåbentlig finde lækker inspiration, som jeg kan dele med jer. Perfekt til en lørdag eftermiddag på sofaen.
Energiniveauet er lidt lavt her i dag, da sengetiden blev skubbet flere timer - kærestens fly kunne ikke helt komme hjem i går. Den var derfor langt over midnat inden vi kom i seng (læs: kl. 2.30)- det er ikke noget, der er godt for mit A-menneske. Men... op ad formiddagen startede vi dagen med en gang bananklatter efterfulgt af lidt skuldertræning i fitnesscentret.
Endnu en af de gode opskrifter, som jeg har delt med jer tidligere kom på menuen til frokost... se bare;-)


Hvad nyder du din lørdag med?

6 kommentarer:

 1. Mums, den råkost ser lækker ud! Jeg har dog tit personligt svært ved kun at spise råkost - selv hvis det er til frokost. Det er som om, jeg mangler et eller andet, til trods for at den jo burde mætte fint takket være alle kostfibrene. Har du problemer med det?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Xenia,
   Vi fik falafelkugler til råkosten ;-P
   Jeg elsker, som du nok ved kulhydrater, så dem har jeg svært ved at undvære...
   - frk. sveske

   Slet
 2. Hejsa :) Jeg vil lige fortælle dig, at du har modtaget en blog award fra mig. Du kan se mere på min blog :) God aften! Bedste hilsner Marie

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Marie,
   Tusinde tak, den modtager jeg med kyshånd.
   Varmer mit blogger-hjerte at vide, du mener min blog fortjener en award.
   - frk. sveske

   Slet
 3. Hvor ser det bare rigtig lækkert ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line,
   Det er den virkelig også og med mit nye rivejern fra Microplane er rødbeder og gulerødder intet problem, så salaten er hurtig lavet ;-)
   - frk. sveske

   Slet