mandag den 27. februar 2012

skøn start på en ny uge


Sådan så min morgenmad nemlig ud til morgen. Der var lige to bananklatter i køleskabet, som blev smurt med peanutbutter, dertil et blødkogt æg og to stænger gouda med chili samt et krus lækker the fra Yogy - den nye favorit: LiquoriceMint.
Det kandiderer i hvert fald til luksus på min skala og dermed var en lang mandag skudt i gang. Den stod nemlig på en times møde omkring pension efter arbejde og derefter træning med brormand. Jeg fik lokket ham med til at køre ben - for første gang i laaang tid for os begge. Der blev givet gas og det kan mærkes og bliver kun værre de kommende dage. Anden dagen er altid værst, så jeg frygter onsdag...
Lige nu sidder jeg med en tom tallerken efter aftenens low carb dinner (den får lige sit eget indlæg).

Jeg er i øvrigt kommet fint over den lumske tredjedag i lørdags - er faktisk lidt stolt. Det er altså femtedagen i dag, hvor carbs'ene er blevet holdt på lav blus. Det går ret okay, men kan ikke sige mig fri for lysten. Kampen i hovedet om skal/ skal ikke er heldigvis langt mindre udpræget - jeg har det jo meget bedre, når jeg undgår sukker og begrænser de carbs.
Jeg har nu desuden taget C.L.A.+ T i en uge og det eneste jeg tænker på, de måske kan være årsag til er øget indre varme. Jeg er nemlig normalt en total frossenpind (dårligt blodomløb). Det gør også, at jeg sveder mere til træning, men om det skyldes tilsskuddet eller blot kroppen er ved at vænne sig til at skille sig af med affaldsstoffer, det må stå hen i det uvisse...

4 kommentarer:

 1. Elsker også at putte peanut butter på mine havregrynspandekager - hvis der er nogen til overs spiser jeg dem kolde som mellemmåltid med pb og banan skiver; det bliver de kun bedre af! ;)
  xxoo, Amelia

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh... peanutbutter... Jeg tror, jeg skal have lavet en gang pandekager uden mel! i aften, så der kan komme pandekager med peanutbutter på menuen i morgen tidligt.
   - frk. sveske

   Slet
 2. Ej det ser skønt ud, god inspiration..

  Skal vidst prøves i weekenden :)

  Tak for en skøn blog.

  MVH
  http://healthy-and-beautifull-food.blogspot.com/

  SvarSlet
  Svar
  1. Velbekomme ;-)
   Det var lækker morgenmad og skal bare snart have pandekager igen! Hehe.
   Dejligt, du kan lide at læse med herinde - kigger også forbi din indimellem.
   - frk. sveske

   Slet