torsdag den 23. februar 2012

den der lumske tredjedag

Ja, det var i går, onsdag, som var min tredjedag i og med, at jeg mandag startede min udfordring med færre kulhydrater og dermed også ud med sukkeret igen oven på en uge, hvor indtaget havde været ret meget i overkanten.
MEN jeg røg lige i sukker og carbs-land på tredjedagen, ØV. Undskyldningerne vil jeg spare jer for, men blot melde, at jeg igen er klar. I dag er igen dag et og tredjedagen falder på lørdag. Jeg vil klare den og mandag er det hele meget bedre :-)
(Tilråb for sidelinjen modtages gerne)

Netop det der med udfordringer og ændring af vaner fik mig igen til at tænke på Andrea Baks 'Slut fred med din krop' - hvor hun skriver, hvordan det som, vi skal holde os fra/ gør til det 'forbudte' bliver det, der fylder mest i vores hjerne og det dermed er der vores fokus ligger i stedet for på alt det andet lækre, som er meget bedre for os. Jeg har stadig ikke fået taget hul på 'Kaizen'.

Dette indlæg vil jeg jeg lade være en reminder til mig selv. Mine vaner er klart forbedret, men 'alt eller intet-tankegangen' skal jeg stadig arbejde med. Plus rose mig selv for alle de små skridt mod at passe bedst muligt på min krop.
Samtidig fortæller det også jer derude, at jeg ikke er ufejlbarlig - der er nemlig en helt rigtig og levende person bag alle skriverierne ;-)

4 kommentarer:

 1. Åh Sveske, jeg hepper på dig og er i øvrigt lige bag dig på den der. Jeg skal også rettes lidt ind igen ;-)

  SvarSlet
 2. Ih tak, søde Jane.
  Jeg skal nok heppe tilbage på dig!
  - frk. sveske

  SvarSlet
 3. Op på hesten igen, du er trods alt bare et menneske ;) Og selv kan du holde den til på lørdag!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maja,
   Tak - I'll do my very best!
   God weekend.
   - frk. sveske

   Slet