onsdag den 15. februar 2012

grøn frokost


Det var nemlig lige hvad min frokost var i dag. Den bestod af to styk broccolideller med dip af fromage frais, dijonsennep og limesaft. Dertil lækker bønnesalat med inspiration fra Xenia. Jeg havde ikke helt grønne bønner nok, så der røg snackærter i også. Opskriften får I lige her:

bønnesalat med feta & avocado
(1-2 pers.)

200 g grønne bønner (/ snackærter)
½ rød peberfrugt
50-75 g feta
1 avocado
citronsaft
evt. ristede kerner som drys

fremgangsmåde:
1) Blancher de grønne bønner kort i kogende vand - de skal stadig være sprøde.
2) Skær peberfrugt og avokado i mundrette stykker.
3) Bland alle ingredienserne.

Tip! Skal du have salaten med i madpakken som jeg, kan den sagtens laves dagen før - dog uden avocadoen, som er lækrest, hvis du først skærer den ud om morgenen. Evt. drys medbringes i en beholder for sig selv og drysses over lige før servering.

4 kommentarer:

  1. HOLD OP HVOR LÆKKERT!!!!!!!

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej I.P.
      Det var det bestemt også - derfor ligner madpakken i dag også ;-) Lavede nemlig salat til to dage. Broccolideller i fryseren er bare et hit.
      - frk. sveske

      Slet
  2. Mums, en lækker frokost :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Sofie,
      Det var skøn frokost og ser frem til endnu en omgang senere i dag ;-)

      - frk. sveske

      Slet