mandag den 11. maj 2015

min træning uge 19.2015 | fedtforbrænding uge 2

mandag: hviledag

tirsdag: træningsdag 1
7 min. opvarmning - øvelser og udstrækning for gravide
15 min. kompleks/ cirkel x4 runder  + PowerPlanke x3 runder
Kompleks: Push Press 3 reps. H/V, Goblet Squat 6 reps., Swings 10 reps. (12 kg). 90 sek. pause (morgen)

onsdag: hviledag
25 min. yoga for gravide (video på min-mave.dk) (eftermiddag)

torsdag: træningsdag 2
8 min. opvarmning - øvelser og udstrækning for gravide
12 min. Swings 'by the minute' (12 kg) + PowerPlanke x3 runder
(eftermiddag)

fredag: hviledag
30 min. gåtur

lørdag: træningsdag 3
12 min. opvarmning - øvelser og udstrækning for gravide
15 min. kompleks/ cirkel x4 runder  + PowerPlanke x3 runder
Kompleks: Push Press 3 reps. H/V, Goblet Squat 6 reps., Goodmornings 6 reps. (12 kg). 90 sek. pause (morgen)

søndag: træningsdag 4
8 min. opvarmning - øvelser og udstrækning for gravide
10 min. Swings 'by the minute' (12 kg) (morgen)

Træningen for endnu en uge er gået. Det blev så også ugen, hvor jeg måtte have gang i nedskalering. Jeg har den seneste uge haft lidt problemer med træthed/ let smerte i højre siden af lænden/ nedre ryg. Mistanken er kastet efter swings, men graviditen har også noget at sige. Det er klart, at jeg efterhånden nemmere bliver træt i kroppen og det er min højre side; lænd, balde, ryg, der er det første sted, som viser træthed i denne tid. Derfor blev mine 'swings-dag' en smule kortere og jeg nedskalerede desuden til goodmornings i mit kompleks på 3. træningsdag, for ikke at provokere lænd/ ryg yderligere. Nu må vi se, hvordan den kommende uge forløber, men jeg er ikke bleg for at fjerne de swings helt, hvis det er dem, som kroppen ikke kan være med til længere. Når det er sagt angående træningen, så kan jeg også mærke, at en hel dag på kontorstolen ikke er fordrende. Heldigvis kan antallet af arbejdsdag før min barsel nu tælles på to hænder :)

Kosten har jeg ikke meget nyt at berette om.

Restitutionen er guld værd. Der er kommet varmepude og yoga på programmet til afslapning og smidighed i kroppen. Jeg vil gøre, hvad jeg kan for at holde fat i den rytme resten af graviditeten.

God træning!

3 kommentarer:

 1. Kære Frk. Sveske.
  Jeg fik lige lyst til at sende en kommentar. Din blog er simpelthen guld værd - jeg laver ALDRIG nogensinde kedelig mad siden jeg fandt din blog. Og at du oveni virker som en autentisk og sød person, gør at man ikke kan lade hver med at læse med.
  Btw - din mave glæder dig.
  God weekend til dig :-)

  Kram

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej!
   Sikke en skøn kommentar! Tusinde tak for de mange roser - det varmer mere end nu aner.
   Det glæder mig rigtig meget at kunne inspirere gennem mit bloggeri og jeg vil gerne bare være mig selv i det her forum - det er jo min blog/ mit frirum :) Dejligt, du vil læse med.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. HEJ
  Finder du dig selv i en smule problemer med ubetalte regninger og ved ikke hvilken vej at gå eller hvor du skal vende? Hvad med at finde et velrenommeret gældskonsolideringsfirma, der kan hjælpe dig med at reducere månedlig afdrag, så du vil have overkommelige tilbagebetalingsmuligheder samt plads til at trække vejret, når det kommer til slutningen af ​​måneden og regninger skal betalt? ®Capital Managements Inc ™ https://capitalmanage-inc.com/ er løsningen på din finansielle ulykke. Vi tilbyder alle former for lån, der spænder fra $5,000.00 til $533.000.000.00USD med en lav rente på 2% og lånets varighed på 1 til 35 år for at betale lånet sikkert og usikret. Vores lån er godt forsikrede for maksimal sikkerhed er vores prioritet, vores førende mål er at hjælpe dig med at få de tjenester, du fortjener, vores program er den hurtigste måde at få det, du har brug for i et snap. Venligst reducere dine betalinger for at lette belastningen på dine månedlige udgifter ved at kontakte os på følgende WhatsApp:+19292227023 Email drbenjaminfinance@gmail.com

  Lån tilbyder advarsel til alle! Er du økonomisk ned, og du har brug for en presserende kredit / finansiel bistand? Eller har du brug for et lån til at starte / øge din virksomhed eller købe dit drømmehus. Få din instant lån godkendelse 100% garanteret i dag uanset din kredit score. drbenjaminfinance@gmail.com
  Capital Managements Inc hjemmeside: https://capitalmanage-inc.com/

  SvarSlet