lørdag den 25. april 2015

bloggen fylder 4 år

... i dag! HURRA!!! Tillykke!

Og selv om bloggen kun holdes svagt i live i denne tid, så er det skønt at se, at I stadig læser med herinde og gerne kommenterer på gamle som nye indlæg. Fortsæt endelig med det, for jeg læser alle kommentarerne - hver og en - og forsøger også at svare på dem.

Jeg ville gerne blogge mere, men det er som om, at der er for få timer i døgnet og prioriteterne måske en smule anderledes i mit liv for nuværende med den voksende mave og kommende nye titel.
Jeg glæder mig virkelig meget til at gå barslen i møde og dedikere min tid til livet som mor - måske jeg er heldig, at der bliver tid til at kigge forbi herinde, men det tør jeg nu heller ikke love.

I hvert fald så er jeg glad for det, bloggen har bragt med sig gennem de sidste fire år. Det er samtidig også underligt at have en historik på sit liv i ord og billeder igennem så lang tid. Bloggens hovedindhold er jo mad og opskrifter - alene på den front er der sket ting og sager. Jeg gad nok vide, hvor mine kostvalg og køkkenegenskaber havde været, hvis det ikke var for mit kik ind i blogland, opstarten af min egen blog og sidenhen også #instagram (læs: som jeg heller nødig vil undvære ;) ). Klik endelig forbi sidstnævnte @frksveske, hvis du synes, der bliver lidt for stille herinde.


I fraværet af den store overdådige fødselsdagskage herinde i dag, vil jeg til slut gerne opfordre jer til at klikke forbi nogle af de populære 'søde' opskrifter i arkivet:

#3 cookies med kokos & chokolade (min favorit!)

God lørdag!

10 kommentarer:

 1. Tillykke med bloggens fødselsdag!!
  Altid dejligt at stikke næsen ind forbi!! :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line,
   Hvor er det dejligt at høre.
   Skønt, at du hænger på herinde, trods min stille periode.
   God St. Bededagsferie til dig.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Tillykke med blogfødselsdagen! *kipper med flaget* :-)

  SvarSlet
 3. Stort tillykke med din blogs fødselsdag og du har ret en blog fører så meget spændende og nyt med sig. Tag det i dit tempo, så skal det hele nok gå og nyd din barsel :-)
  Jeg har en fin giveaway på min blog, hvis det var noget for dig eller nogen du kender, så er I velkommen til at deltage.
  En god søndag og et højt hurra til din dejlige blog !

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Maria,
   Tak for lykønskningen.
   Jeg vil helt sikkert gøre alt for at nyde min barsel og familiens nye medlem.
   God St. Bededagsferie til dig.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 4. Tillykke -åh hvor du frister med de billeder ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Henriette,
   Årh, beklager fristelsen.
   Jeg har ikke glemt, at din bog ligger hos mig. Tænker dog lige at genlæse kapitlen om den første ernæring til den lille i min barsel ;)
   God St. Bededagsferie til dig.
   KH
   - frk. sveske
   P.S. Elsker dine 'grønne' indlæg - og kommer forhåbentlig til at benytte dine erfaringer næste forår.

   Slet
 5. Hjertelig tillykke med blog fødselsdagen, søde Sveske! :)

  Jeg kan godt forstå, at dit fokus ligger et lidt andet sted lige nu. Og den kommende tid skal du jo bare suge alle de indtryk du kan til dig. <3

  Er du klar over, at din blog er min aller-yndlings af alle? :-*

  Kram til dig
  /Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine,
   Hvor er du sød - mange tak for din dejlige kommentar.
   Jeg vil helt sikkert gøre alt, hvad jeg kan for at nyde min barsel og alt, hvad den favre nye verden som mor må bringe med sig.
   God St. Bededagsferie til dig.
   KH
   - frk. sveske

   Slet