fredag den 30. november 2012

fredagshygge...


... i mit eget selskab. Eller det vil sige i selskab med ovenstående - 'One Tree Hill' sæson 9 og Sofie Sarenbrants krimi ' Uge 36'. Herhjemme er kendskabet til 'One Tree Hill' ikke vist ikke så stort, det er i hvert fald mit indtryk, når jeg fortæller, det er min yndlingsserie. Det skyldes nok mest, at jeg er gået fra teenager til tyverne sammen med personerne i serien. Jeg måtte i hvert fald eje sæson 9 (læs: de øvrige sæsoner er i skuffen og set flere gange), som jeg ikke fik fulgt på tv3.
Desuden er jeg kommet godt i gang med læsningen af skønlitteratur - det bliver så til lidt mindre fagstudier, men sådan er det i perioder. Jeg håber, der lander et par gode nyheder i den faglitterære genre under juletræet til mig i år. Jeg er vild med krimier - særligt af de kvindelige danske og svenske forfattere, så nyeste skud på stammen, Sofie Sarenbrant, er nu lånt hjem fra biblioteket.
Tidligere ville ovenstående nok blive nydt sammen med en gang Ben & Jerrys is indtaget direkte fra bøtten på sofaen, men i dag står menuen på proteinpandekager (læs: ja, som aftensmad - Ups!) og måske en skefuld lækker hjemmelavet flødeis senere.

God aften til jer derude!

4 kommentarer:

 1. Jeg kan kun sige: Det også MIN ynglingsserie !! :D Ærgeligt den ikke kører mere, jeg er nærmest vokset op med den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Stine,
   Wee! Så er jeg ikke helt alene med den serie som favorit.
   Hele boxen blev også kørt igennem i løbet af weekenden - man bliver jo hooked ;-)
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 2. Det er den bedste serie, der findes. Har alle sæsonerne, og venter bare på at 9eren fuldender samlingen ;-)
  God 1. december!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej brandt,
   Ja, du må have 9'eren til samlingen. Min samling er komplet. Opdagede dog at box 8 ikke en gang er pakket ud, da box 9 røg i skuffen efter serie-kiggeriet i weekenden (ja ja, den blev set fra ende til anden).
   KH
   - frk. sveske

   Slet