tirsdag den 16. oktober 2012

på date...

(billedet er lånt på nettet)

Ja, selv om jeg er i fast forhold på nu snart tredje år, kan jeg godt tage på date.... med min kæreste. Derfor havde jeg i fredags inviteret ham ud og spise samt efterfølgende biograftur.

I Berlin fik vi meget skuffende mexicansk mad - puha, så det skulle der lige rettes op på med middag på vores mexicanske yndlingsrestaurant, Tortilla Flats i Vejle. Maden levede som altid op til forventningerne - frisk, lækker og dejlig spicy, som vi foretrækker mexicansk mad. Desværre havde jeg ikke fået kamera med, så I også kunne se retterne ;-) Ud over maden, så er stemningen i restauranten altid hyggelig og personalet meget hjælpsomt og venligt. Bor du i nærheden af Vejle og kan lide mexicansk mad, så er Tortilla Flats i den grad et besøg værd.

I biografen skulle vi se Jonathan Spangs nye film 'Talenttyven'. Det var en helt anden og skuffende oplevelse. Jeg valgt filmen med håb om en god omgang grin, men handlingen blev lige et nummer for plat til vores humor. Der blev i det hele taget ikke grinet meget i salen. Den tog dybt pis på nogle klicheer, hvilket må siges at være de eneste sjove indslag i den halvanden time. Jeg havde lovet en kollega en melding på filmen, da hun måske ville se den i efterårsferien (læs: der er jo nogle, der er heldige at holde fri i denne uge). Jeg rådede hende dog til at bruge pengene på noget andet. Det vil også være mit råd til dig. Vil du gerne i biografen og grine, så vælg en anden film end 'Talenttyven'.

Vi havde en superhyggelig date og det er skønt at tage ud og nyde hinandens selskab. Nu er kæresten desværre igen draget på arbejde... og jeg må undvære ham de næste 3½ uge. Nøj, jeg glæder mig til han kommer hjem igen.

2 kommentarer:

 1. Vi morede os over "TED"
  Tjekkede lige mex, desværre er der trapper, ellers havde jeg klart skullet derind i næste mdr efter jobtid i det jyske.. æv.

  SvarSlet
  Svar
  1. Øv Annika. Den er ellers mere end et besøg værd!
   Dejligt, I fik et godt grin, da vores glippede. Nu lader jeg op til 'Sover Dolly på ryggen?' på torsdag ;-) Håber, der er mere grin i den.
   - frk. sveske

   Slet