mandag den 23. april 2012

broccolisalat med basilikumpesto a la Bo Bech


Som madblogger er jeg også stor fan af madprogrammer ;-) Det er da endnu bedre, når man kan få lidt inspiration og denne opskrift spottede jeg i en udgave af 'Kniven for struben' med Bo Bech. Jeg er vildt med den - endnu en skøn måde at nyde sin broccoli på. Prøv den - især vist du lige som mig er vild med broccolisalater. Den er i hvert fald lige blevet mine nye yndlings!

broccolisalat med basilikumpesto a la Bo Bech
(4 pers.)

1 bt broccoli

basilikumpesto:
1 potte frisk basilikum
50-60 g pistacienødder, afskallede
olivenolie
salt

fremgangsmåde:
1) Snit broccolien i helt tynde skiver på et mandolinjern eller alternativ en pålægsmaskine.
2) Blend* pesto-ingredienserne og tilsæt olie til pestoen er tyktflydende i konsistensen. Smag til med salt.
3) Vend pestoen i broccolien og servér.

*Jeg brugte minihakkeren, da jeg kun lavede halv portion.

Velbekomme!

6 kommentarer:

  1. Den lyder rigtig lækker- jeg er kommet til at holde lidt mere af broccoli på det sidste, så måske den her snarest skal have et forsøg:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej,
      Det synes jeg virkelig du skal gøre. Det er en perfekt måde at spise rå broccoli på.
      - frk. sveske

      Slet
  2. Hold nu op hvor ser den lækker og delikat ud ! :O Og med mit store broccoli og pesto-hjerte, så må den her da vist lige en tur på den uendelige liste :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Kristine,
      Det var lige samme tanke, jeg havde, da jeg så den i programmet. Og der skulle ikke gå længe, inden den kom på menuen.
      Den er virkelig delikat.
      Enjoy!
      - frk. sveske

      Slet
  3. Jeg er både stor broccolifan og stor salatfan, så det er lige en opskrift for mig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Anne,
      Så er det helt sikkert en opskrift for dig!
      - frk. sveske

      Slet