Som madblogger er jeg også stor fan af madprogrammer ;-) Det er da endnu bedre, når man kan få lidt inspiration og denne opskrift spottede jeg i en udgave af 'Kniven for struben' med Bo Bech. Jeg er vildt med den - endnu en skøn måde at nyde sin broccoli på. Prøv den - især vist du lige som mig er vild med broccolisalater. Den er i hvert fald lige blevet mine nye yndlings!
broccolisalat med basilikumpesto a la Bo Bech
(4 pers.)1 bt broccoli
basilikumpesto:
1 potte frisk basilikum
50-60 g pistacienødder, afskallede
olivenolie
salt
fremgangsmåde:
1) Snit broccolien i helt tynde skiver på et mandolinjern eller alternativ en pålægsmaskine.
2) Blend* pesto-ingredienserne og tilsæt olie til pestoen er tyktflydende i konsistensen. Smag til med salt.
3) Vend pestoen i broccolien og servér.
*Jeg brugte minihakkeren, da jeg kun lavede halv portion.
Velbekomme!
Den lyder rigtig lækker- jeg er kommet til at holde lidt mere af broccoli på det sidste, så måske den her snarest skal have et forsøg:)
SvarSletHej,
SletDet synes jeg virkelig du skal gøre. Det er en perfekt måde at spise rå broccoli på.
- frk. sveske
Hold nu op hvor ser den lækker og delikat ud ! :O Og med mit store broccoli og pesto-hjerte, så må den her da vist lige en tur på den uendelige liste :)
SvarSletHej Kristine,
SletDet var lige samme tanke, jeg havde, da jeg så den i programmet. Og der skulle ikke gå længe, inden den kom på menuen.
Den er virkelig delikat.
Enjoy!
- frk. sveske
Jeg er både stor broccolifan og stor salatfan, så det er lige en opskrift for mig.
SvarSletHej Anne,
SletSå er det helt sikkert en opskrift for dig!
- frk. sveske