søndag den 11. august 2013

give away LCHF-style

Det er vist på tide med en lille give away herinde. I, alle mine søde læsere, bliver flere og flere - jeg vil derfor gerne vise min taknemlighed. Faktisk har antallet af faste læsere herinde rundet 200 for en uges tid siden og antallet af følgere på Bloglovin rammer snart 600. Tak!

De af jer, som læser fast herinde ved, at jeg er mere end meget begejstret for LCHF og min store inspiration i blogland er og bliver den skønne Jane, som blogger på madbanditten.dk. Det var hende, som i april 2012 gav mig skubbet til at sige farvel til 'kulhydratspiralen' - og det er jeg meget meget glad for. Jeg elsker at kunne inspirere flere til at afpørve LCHF-kost her igennem bloggen og vil gerne udbrede det gode, sunde budskab hver dag.

Derfor vil jeg gerne forære to søde læsere et eksemplar af Janes fantastiske bog ' LCHF - Spis dig mæt og glad'.


Bogen er fyldt med nyttig viden om LCHF, ingredienser, FAQs og svar på de typiske spørgsmål i forbindelse med at skære ned på kulhydraterne og skrue op for fedtet i kosten. Desuden er der masser af lækre LCHF-opskrifter, som kan hjælpe dig godt i gang med LCHF eller inspirere den garvede LCHF'er til måltider fuld af smag, som giver mæthed og en glad krop.

Vil du gerne have fingrene i bogen 'LCHF - Spis dig mæt og glad'?

Alt du skal gøre er lægge en kommentar nedenfor med dit input til bloggens indhold
- hvad savner du på min LCHF-blog?
- hvad vil du gerne have/læse mere af herinde?
- etc.
Notér din mail i kommentaren, så jeg kan komme i kontakt med vinderne.

De heldige vindere trækkes mandag morgen d. 26. august 2013, som min gave til jer på dagen, hvor jeg bliver en sommer ældre ;-)

NB! Dette er ikke et sponsoreret indlæg.

69 kommentarer:

 1. Savner - jeg synes faktisk du kommer rigtig godt omkring!
  Måske lidt mere salat og sådan? Selvom jeg ved det kan kollaborere med ketosen (;

  Jeg synes "dagbøgerne" er rigtig godt - de kommer "bag facaden", så det ikke bare er hip-hurra-og-jubii altid :D
  Og jo, self. følger jeg på Insta. :D

  Maria // mariaamsinck@hotmail.com

  SvarSlet
 2. Jeg synes egentlig ikke jeg savner noget her på din fantastiske blog elsker mad dagbøgerne . Hvis det skulle være noget så skulle det måske være flere opskrifter på "saucer" dip osv men synes din blog er så god ! Vh livlchf

  SvarSlet
 3. JEg er meget glad for maddagbogen, og oppskrifter generelt:D trening sier mig dog ikke særlig mye - men det tror jeg er meget bare mig:D

  Budgettet er også ganske spennende - alltid morsomt å se hva man faktisk bruger pengerne på!

  trinesoppskrifter@gmail.com

  SvarSlet
 4. Jeg synes altså at du kommer ret godt omkring :-) Jeg kunne måske godt tænke mig nogle flere madpakke-indlæg og måske et indlæg med gæstemad? En tre-retters kunne være sjovt :o)
  Krydser fingre!

  KH Caroline - carokjelle@hotmail.com

  SvarSlet
 5. Hej,

  Måske noget mere omkring din træning, dette syntes jeg kun jeg hører om via instagram. Gerne list mere udspecificeret i forhold til at du ikke indtæger kulhydrater, men stadig formår at træne meget. Evt. Kosttilskud osv.

  Miadamgaard@yahoo.dk

  SvarSlet
 6. - Jeg synes virkelig budget-indlæggene er interessante..

  -Flere idéer til spændende tilbehør ville være super.

  // Mathilde
  Mathildepape@hotmail.com

  SvarSlet
 7. Jeg synes, at du har lidt af det hele med, men hvis det skulle være noget, ville det være rart med flere salater. Jeg er vild med de sundere, søde sager, du laver og mad-dagbøgerne :-)
  anna.clemen.bartels@hotmail.com
  anna-mad.blogspot.dk
  Knus Anna

  SvarSlet
 8. du gør det super godt og jeg er vild med indholdet generelt på bloggen. jeg tænker et nyt spændende design måske vil lokke endnu flere læsere til? og gerne lidt mere om træning og hvilken forskel du oplever efter du er begyndt på lchf :) jeg har også tænkt på hvad dine mål er, nu har jeg kun læst med i en månedstid men jeg hænger klart ved din blog :)

  hilsen Rikke.
  rikke.juhl@live.dk
  insta: rikke_j

  SvarSlet
 9. Virkelig lækker konkurrence. Ville elske at forære min veninde denne bog, da jeg virkelig synes hun fortjener den, efter hun har tabt sig 15 kg :) Synes i forvejen at din blog er rigtig god. Men jeg vil gerne have noget mere om din træning og nogle indlæg med, hvad du gør i forskellige sammenhænge, såsom fødselsdag, biograftur, cafébesøg osv. Til sidst synes jeg det kunne være fedt, hvis dit budget blev udpenslet lidt mere udover de forskellige procentandele af hver kategori. Altså om hvad du køber i de forskellige kategorier.

  Mette // metteovergaardmadsen@gmail.com

  SvarSlet
 10. Alletiders! :D

  Jamen jeg er rigtig glad for din blog og især bagværk! Så det er svært at sætte en finger på, hvad der kunne være mere af, da jeg er ovenud tilfreds. ::)

  Hav en rigtig god søndag!! :D

  Louise Sletting jensen - l_s_9220@hotmail.com

  SvarSlet
 11. Jeg er interesseret i at vide hvad du gør i sociale sammenhænge. Hvordan introducerer/introducerede du dine omgivelser for dine mad tilvalg, fravalg og forsøg?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sofie,
   Jeg savner din mailadresse - hvis nu du bliver en af de heldige.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 12. Jeg vil gerne høre mere om din kost de dage, hvor du træner og især hvordan du får kost og træning til at gå op i en højere enhed. Da jeg afprøvede LCHF i juni måned, kunne jeg mærke, at det var lidt sværere de dage, hvor jeg trænede, fordi jeg havde brug for mere energi.

  SvarSlet
 13. Rigtig god blog - Jeg kunne godt tænke mig nogle ekstra protein-rige opskrifter :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Ninna,
   Jeg savner din mailadresse - hvis nu du bliver en af de heldige...
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 14. Jeg synes egentlig bloggens indhold er tilfredstillende, jeg er helt vild med din blog. Dog kunne jeg måske godt være interesseret i at høre hvad et godt måltid kunne være til at servere for gæster - uden de bliver skuffede.
  God dag :-)
  - Sarah
  sarahhoejholt@hotmail.com

  SvarSlet
 15. Savner: En "sådan kommer du igang". Hvis den er her, så er jeg måske bare blind ;)
  God inspiration til salater det er altid et hit hos mig :)
  Jeg håber jeg vinder :)
  s.vilsboell@gmail.com

  SvarSlet
 16. Ohhh fedt (rent bogstaveligt!)

  Jeg synes du er supergod til guf og lækre retter generelt. Jeg kunne godt tænke mig lidt mere fisk og evt. også retter med indmad (sådan lidt palæo-agtigt)

  jinnzor AT gmail DOT com

  SvarSlet
 17. Elsker din blog, men det er vidst ikke nogen hemmelighed ;)

  Ved godt det ikke er en træning,blog, men Kunne rigtigt godt tænke mig at høre lidt om hvilke øvelser du laver i de forskellige træningspas :)

  Www.dyppelse.blogspot.com

  SvarSlet
 18. Kære Frk. Sveske, jeg er relativ ny i LCHF verdenen, men opdagede heldigvis hurtigt din inpirerende blog. Jeg spiser endnu ikke en ren LCHF kost, men drømmer om at tage skridtet fuldt ud. Og netop inspiration til at gøre det, ville jeg meget gerne kunne læse og høre mere om. Men ellers er din blog allerede nu meget inspirerende.

  Malene
  Baadsgaard@ bluewin.ch

  SvarSlet
 19. Din blog er utrolig spændenene. Men den anden dag ville jeg gerne læse lidt mere om dig som person, hvor jeg følte at jeg manglede en smule. Når jeg følger blogs fast er det vigtigt for mig, at jeg 'kender' personen bag :-)

  Mvh. Sabine
  sabinehansen@hotmail.com

  SvarSlet
 20. Jeg elsker at følge din blog, og jeg kan godt lide, at du får det til at se så nemt ud at leve efter LCHF-principperne :-) Jeg kunne dog godt savne noget gæstemad - jeg får nemlig besøg af nogle veninder i næste uge og kunne da godt drømme om at servere en LCHF-menu for dem :-)
  Derudover elsker jeg at bage. Måske du ligger inde med nogle flere opskrifter på LCHF-bagværk!?

  Mvh.

  Jeanet (jeanet_kristensen@sol.dk)

  SvarSlet
 21. Elsker din blog masser af inspiration hvilket jeg nyder meget, men savner måske nogle flere morgenmadsopskrifter til den travle morgen person, ellers syntes jeg du kommer godt omkring :)
  MVH Nicoline
  nico_efron@hotmail.com

  SvarSlet
 22. Uh, Jane's fantastiske bog. Min mor har fødselsdag to dage efter dig, og hvor kunne jeg godt tænke mig, at give hende den i fødselsdagsgave.

  Jeg er super glad for, at læse med på din blog. Jeg kunne rigtig godt tænke mig et indlæg om at spise LCHF i Berlin (da kæresten og jeg planlægger en tur). Desuden er jeg vild med dine tips. Jeg købte fx Hanegals pølser efter at have læst, at du bruger dem - og de er fantastiske!!

  KH Anne
  aravnm09@gmail.com

  SvarSlet
 23. Jeg vil helst ikke vinde, jeg vil bare sende dig et stort kys, fordi du er så sød! <3 <3 <3

  SvarSlet
 24. Øj sikke fint ;D Og hvor er det bare en genial præmie når det ligesom var forfatteren, der åbnede dine LCHF-øjne :-)

  Jeg eeelsker, når du kommer med eksempler på dine måltider gennem dagen. Det er en enormt stort inspiration, og jeg kan sagtens finde på at snuppe en dag efter en af dine dage, bare tilpasset mine mængder/sultfølelse. - med stor tilfredshed, for du kan virkelig få sammensat en fin menu for dagen! Mere af det til nye, knap-så-kreative mennesker, som jeg xD

  Glade tanker
  Sofie S (-:

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Sofie,
   Jeg savner din mailadresse - hvis nu du skulle blive en af de heldige...
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 25. Sikke en lækker giveaway! Jeg synes du har en fantatisk blog og du inkluderer både noget fra det personlige plan og selvfølgelig masser af mad og lidt træning. Synes bestemt din blog giver mig inspiration, og det er på grund af dit indlæg at jeg nu er sukkerfri på 1. Uge og det bliver nemmere og nemmere fra hver dag, 1000 tak! :) Jeg så en af de andre havde nævnt det, men jeg kunne også vildt godt tænke mig nogle opskrifter der er gode/nemme til madpakke , for studiestart er lige om hjørnet :)
  katrinenielsen12345@gmail.com

  SvarSlet
 26. Jeg nyder at følge din blog på grund af de mange hverdagsretter. Simple måltider som kan give mig inspiration til samme aftensmåltid, da de typisk ikke er for krævende i ingredienser -dejligt.

  Hvis jeg skulle finde noget jeg savner ved bloggen kunne det være retter hvor fedt-mængderne stadig er relativt små. Dette skyldes at min krop ikke fungerer med meget fedtholdigt mad, men elsker "LC"-delen. Jeg ved godt det er en LCHF-blog, men hvis du måske indimellem havde flere gode input på retter hvor fedtmængderne er lave eller alternativt hjælper mig på vej ved at tilføje mulige alternativer til de mest fedtholdige ingredienser i dine opskrifter.

  Tak for en inspirerende blog, Trine
  trine_brix_olsen@hotmail.com

  SvarSlet
 27. Fantastisk giveaway! I sær fordi at kogebogen er på min ønskeliste, så ville den bare være ekstra lækker at vinde! Jeg kunne rigtig godt tænkte mig nogle flere LCHF brødopskrifter, og måske nogle salte LCHF snacks til weekenderne.

  Men udover det synes jeg at din blog er helt perfekt. Du kommer rigtig godt rundt om det hele, og den er meget inspirerende!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Line,
   Jeg savner din mailadresse - hvis nu du skulle blive en af de heldige vindere i konkurrencen.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 28. Virkelig lækker giveaway! Jeg er generelt virkelig glad for de forskellige madindlæg, men som en anden nævner, synes jeg det kunne være fedt med et andet design til bloggen. Et lidt renere og klassisk udtryk måske.

  Mange hilsner

  Cecilie (cnoriat@gmail.com)

  SvarSlet
 29. Inspirerende blog :) ville blive så glad hvis jeg vandt bogen ! Jeg synes flere fotos kunne være et plus. Ha en god weekend! Kh Katrine

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Katrine,
   Husk - jeg har brug for din mailadresse, hvis du skulle blive en af de heldige.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 30. Uh, en lækker give-away :)
  Jeg synes din blog er rigtig, rigtig god. Du skriver altid gode blogindlæg om lidt af hvert.. Jeg elsker at blive inspireret af de forskellige opskrifter. Og det er rigtig interessant at følge med i dine fremskridt :)
  Hmm.. hvis jeg skal skrive noget jeg synes jeg mangler (og det er i det hele taget på flere lchf-blogge), så er det flere opskrifter på vegetarisk-lchf.. Lige pt. er der ikke helt råderum til kød alle dage, så mere inspiration til vegetarisk mad der er lchf - og også gerne ketosevenligt - er meget kærkomment :)
  En anden ting er at du gerne må skrive flere blog-indlæg. ;o) Du skriver nemlig godt og det er spændende at følge med...

  SvarSlet
  Svar
  1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

   Slet
 31. Hov, min mail = tssvar@gmail.com

  SvarSlet
 32. Jeg vil super gerne deltage., og hvis jeg vinder, vil jeg forære bogen til min mor, der altid gør sig så umage for at lave mad, jeg kan spise.
  Jeg elsker din blog og kan knapt komme i tanke om noget, der skal være anderledes. Jeg er altid glad for dine personlige indlæg, hvor du fortæller om, hvilke følelser der er forbundet med mad for dig, fordi jeg kan identificere mig med meget af det - så gerne mere af det:-)
  Tusind tak for en skøn blog, som jeg klikker ind på hver eneste dag, selvom jeg ikke altid er verdens bedste til at få kommenteret.
  Kh Trine (Trinestevn@yahoo.dk)

  SvarSlet
 33. Jeg går ikke rundt og savner noget... kun at vinde denne bog ; )
  Jeg nyder godt af de inspirerende opskrifter og status på madens indvirkning... bliv ved med det ; )
  : ) snullemor@gmail.com

  SvarSlet
 34. Hejsa
  Jeg syntes simpelthen det er en fantastisk bolg, det inspirer mig så meget, og gjorde det så meget nemmere at komme igennem den svære tid, hvor man har taget beslutningen til at ændre livsstil, men ikke ved hvor man skal begynde.
  Nu er jeg nået der til hvor jeg glæder mig til at kigge forbi disse sider, for hvad skal vi dog finde på idag af nyt.. Og vupti så vælder ideerne ind, der er så megetjeg stadig skal/vil prøve, men har svært ved at fine tiden;0) men lidt af gangen er jo også super, jeg ville jo ikke nå at spise alt det alligevel.
  Så jeg vil bare sige dig 1000 TAK!!! :0)
  Knus Maj-Britt
  Maj-b@hotmail.com

  SvarSlet
 35. Virkelig inspirerende blog - og ikke mindst at følge dig på instagram!

  Jeg spiser ikke selv LCHF, da jeg er på konkurrencediæt, men om 3 uger, når det er slut vil jeg starte på LCHF - blandt andet pga dig, som jeg finder vildt spændende med alt det lækre mad du laver!
  Derfor vil jeg gerne have en "guide" til at starte - hvad er svært, hvad skal man tage højde for osv.

  Ellers keep up the good work :)

  Stine
  Stine_klitgaard@hotmail.com

  SvarSlet
 36. Det er en rigtig god blog du har. Jeg kunne godt tænke mig noget mere om hvordan din livsstil hænger sammen med dit sociale liv. Hvad gør du når du spiser hos venner/familie eller i andre sociale sammenhænge. det kan godt være at der allerede er noget om det på bloggen, jeg kan jo se at du har været ude at spise på restaurant. Hvordan takler du andres kommentarer til din livsstil, det kunne jeg også godt tænke mig at vide mere om.

  Mvh Anja anja@kallio.dk

  SvarSlet
 37. Rigtig god blog du har!
  Flere, flere, flere sunde opskrifter, kan man aldrig få nok af ;) Især kunne jeg godt tænke mig ideer til snacks og madpakker

  pernille.kaa@gmail.com

  SvarSlet
 38. Spændende blog som har gjort mig interesseret i at læse mere. Derfor læser jeg nu fast din blog. Jeg er nybegynder på området, og jeg har derfor ikke egentlige savn. Jeg finder din blog interessant, og jeg har nu lånt bogen på biblioteket. Men vil meget gerne selv eje den. Har prøvet et par af opskrifterne, og de lover godt.

  Ellen50larsen@hotmail.com

  SvarSlet
 39. Jeg kunne godt tænke mig at se bud på madplaner :-)

  vh stephanie
  agf_fanen@hotmail.com

  SvarSlet
 40. Savner intet specielt på din blog, som jeg sultent "stalker" hver dag for fantastisk god inspiration.
  Har allerede selv købt Janes bog, men gid jeg kunne vinde et eksemplar som indflyttergave til min venindes datter, som har pco.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Anonym,
   Husk, jeg har brug for din mailadresse, hvis du skulle blive en af de heldige.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 41. Jeg synes det kunne være spændende med ugens tilbudsjagt og måske flere madpakkeideer :-)

  Henriettemunkholm@hotmail.com

  SvarSlet
 42. Jeg synes allerede at der er rigtig mange gode og udførlige tips på din blog, men jeg kunne måske godt tænke mig at høre lidt mere om dine indkøb. Altså, der plejer jo at være det månedlige budget-indlæg, men det kunne også være rart hvis der stod lidt mere detaljeret om hvad du køber, så man nemmere kan få et indblik i hvad der bruges meget (eller lidt) af på LCHF :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Christina,
   Jeg savner din mailadresse - hvis nu du skulle blive en af de heldige vindere.
   KH
   - frk. sveske

   Slet
 43. Jeg har fulgt med rigtig længe, og bliver meget inspireret af dine eksperimenter med kosten gennem tiden. Lige for tiden savner jeg nok flere opskrifter, synes du er gået lidt fra at komme med dem :-)
  Krydser fingre for at jeg kan vinde bogen, og glæder mig til fortsat at følge din blog i fremtiden!

  De bedste hilsner Kathrine

  Kathrine.svejstrup@hotmail.com

  SvarSlet
 44. Jeg har fulgt din blog i lang tid! Jeg bliver meget inspireret af alle de lækre og sunde opskrifter som du poster jævnligt, derudover syntes jeg din "side" med madbudget er genial - jeg elsker at få et "indblik" i hvordan folk handler osv. og det er en super god måde at vise det på.

  Jeg står på nuværende tidspunkt med 19 dage tilbage af min konkurrence diæt, det har været mega hårdt, og jeg er så småt begyndt at "glæde" mig til en liv uden at være på så stram en diæt, jeg går og leger med tanken om hvordan jeg godt kunne tænke mig at "leve" bagefter, og jeg syntes LCHF lyder super spændende og interessant, og jeg kunne bestemt godt tænke mig at lærer mere omkring det. For 4 uger siden fik jeg ændret mit daværende morgenmåltid fra havregryn med mælk og proteinpulver, til LCHF morgenmad bestående af hakket oksekød, spinat, æg, kokosolie og peberfrugt - og kiloene er raslet af siden ! det har fået mig til at få øjnene op for at LCHF sagtens kunne være en livsstil jeg ville følge bagefter.

  Jeg syntes derfor at følgende tiltag kunne være super spændende at få med på bloggen:
  - Gæste blog indlæg fra andre LCHF'ere, hvordan de gør, spiser, træner osv.
  - Mere om din egen træning - gerne billeder, du træner jo meget, og går tydeligvis rigtig meget op i det, ligesom du gør med din mad, og jeg syntes det kunne være fedt med nogle billeder hvor vi kunne følge dine fremskridt mht. træningen - jeg er også sikker på at dette vil kunne give endnu flere læsere ! :)
  - opskrifter, både på snack's og bagværk - bare bliv ved ! de ser så lækre ud, og jeg glæder mig super meget til at prøve dem når jeg er færdig med diæten
  - endnu flere opskrifter der gør alle de der almindelige "hverdags" retter - lidt sjovere :) som feks. den med flæskesvær - genialt, det glæder jeg mig virkelig til at prøve !

  mange hilsen fra
  Luise Vernstrøm Rasmussen
  luisevernstrom@gmail.com

  SvarSlet
 45. Åh hvor lækkert - jeg ville vildt gerne vinde et eksemplar! Har længe ønsket mig bogen, men på SU har der ikke været overskud til at forære den til mig selv endnu, så jeg må "nøjes" med opskrifter fra nettet. Heldigvis er der jo nok at komme efter der, og jeg synes, din blog er rigtig inspirerende. Er vild med maddagbøgerne!

  Hvis jeg skulle ønske noget, kunne jeg godt tænke mig at se noget gæstemad - hvad du ville byde gæster, som ikke selv spiser LCHF, så de kan se, at LCHF er lækkert, og samtidig blive mætte.

  Krydser fingre!

  Venlig hilsen Jennifer (jvjensen89 (a) gmail.com)

  SvarSlet
 46. Synes allerede at der er meget god inspiration :) Måske nogle nemme madpakke løsninger som kan laves dagen før og supper er også altid godt, specielt nu når efteråret nærmer sig :) Og det kunne da også være spændende at høre mere om din træning og hvordan du får den passet ind i hverdagen. Tak for en masse god inspiration :)
  - Tanja (home.alone.4@gmail.com)

  SvarSlet
 47. Først og fremmest tak for en virkelig god blog, der giver masser af inspiration til madlavningen! Jeg har nu fulgt din blog i over halvandet år, og jeg synes kun, at den bliver bedre og bedre. Du er virkelig god til at ramme bredt i forhold til de mange forskellige typer af retter, som du kreerer - tak for det :)

  Jeg kunne dog godt tænke mig nogle flere LCHF-retter, der passer til os, der desværre lider af laktoseintolerans.

  Fingers crossed :)

  //Natacha
  nschmiegelow@gmail.com

  SvarSlet
 48. Har fulgt din blog i tid, og det er en rigtig god livline når der skal findes på tilbehør til aftensmaden, eller inspiration til madklubben med veninderne:) Tak for det!

  to ting jeg godt kunne tænke mig er; eksempler på madplan for en uge, med indkøbsliste( mangler ofte en eller anden særlig ingredisens, der så bliver erstattet med en form for alternativ)

  liste over basis LCHF produkter der kan erstatte det man nemt får med hjem fra butikken( og der evt. er frysevenlige), f.eks. burgerboller vs. broccoliklatter.

  Håber du kan fange min pointe, altså lister der kan hjælpe en travl børnefamilie, og kan medvirke til bedre planlægning= større succes med LCHF :)

  // Sofie (as_persson@hotmail.com)

  SvarSlet
 49. Tusinde tak for en dejlig blog! Har fulgt den længe efterhånden.

  Hvis jeg skulle komme med et ønske til bloggen ville det klart være enten noget mere med økonomien (billige retter og sådan noget) eller nogle flere forslag til madpakker, hvor man hverken har køleskab eller noget andet.

  farmville95@hotmail.com (Fantastisk e-mailadresse :-) )

  SvarSlet
  Svar
  1. Glemte helt at skrive hilsen Laura. :-)

   Slet
 50. Jeg har fulgt din blog længe. Jeg er vild med den!
  Du laver noget dejligt og lækkert ukompliceret mad, som jeg nemt kan se mig selv lave. Super godt :-)

  Jeg er også glad for maddagbøgerne. De giver et godt billede af mængder, når man er lidt af en newbie i LCHF-universet. Fortsæt med dem.

  Men ja, ellers bare flere opskrifter på de ting, du laver i hverdagen. Dem kan der aldrig blive for mange af.

  Så egentlig bare fortsæt med det, du allerede gør :-)

  emma@emmalund.dk

  SvarSlet
 51. Den bog står højt på ønskelisten!

  Jeg har fulgt med i lang, lang tid og er ret vild med din blog - særligt dine maddagbøger synes jeg er hyggelige :)

  Selvom du er rigtig god til at være meget personlig og give meget af dig selv, kunne jeg godt tænke mig at få lidt mere at vide om dig og din historie (både fagligt/uddanelsesmæssigt og din historie ift. vægt, kost og motion - selvom du dog er inde omkring det indimellem).

  Mange hilsner Anna annachristensen89@hotmail.com

  SvarSlet
 52. Jeg er blevet rigtig interesseret i LCHF kost, især efter at have læst dine erfaringer med at have mere stabilt blodsukker. Jeg lider desværre under, at pludseligt at mit blodsukker daler, og det er så ubehageligt, hvis det ikke er muligt at få noget at spise NU (har også ligget midt på strøget engang, fordi jeg besvimede...og i en flyver) og derfor ville den her bog jo gøre det endnu nemmere at komme i gang med livsstilen.

  Jeg kunne godt tænke mig at høre mere om, hvad du gør, hvis du er på farten, og fx ikke har fået mad nok med?

  Ellers mange tak for en god blog :)

  Mvh Diana, dianaandreasen@hotmail.com

  SvarSlet
 53. Jeg kan virkelig godt lide din blog og dine mange, mere eller mindre, sindssyge eksperimenter ;-). Dine opskrifter har jeg 'hapset' en del af, især når jeg tager mine uger på LCHF.

  Bum bum...hvad mangler der....det ve' jette ;-)

  jimmi@aarslevnet.dk

  Kh
  Jimmi

  SvarSlet
 54. Hej. Tak for en skøn blog, som jeg ofte besøger, når der skal laves mad.

  Hvis der mangler noget, tænker jeg rent praktisk: Lidt flere overskrifter i opskrifterne, så det er nemt med et hurtigt overblik... Måske er det bare mig:o)Og hvad med en opskrift på kanelsnegle uden mel?:O)

  Ellers er der bare så mange brugbare skønne ting på bloggen ;o)

  MVH Liv (stilhedognaervaer@gmail.com)

  SvarSlet
 55. Syntes din blog er super inspirerende, mangler egentlig ikke noget, du kommer jo med så mange gode opskrifter og motiverer. Måske lidt mere om dig som person, men jeg forstår også hvis du ikke vil være så personlig, men uanset ville jeg bare sige jeg elsker bloggen din! mail miss_kine87@hotmail.com

  SvarSlet
 56. Hej,
  Er virkelig glad for din blog og synes du kommer godt rundt. Mine input er nyt design på bloggen og billeder af de produkter du bruger. Fx et indlæg om de mange oste du spiser (læs: spiste), så man bedre kan finde dem i butikkerne.
  God søndag!
  Tina

  Tinalkristensen@hotmail.com

  SvarSlet
 57. Jeg vil ønske flere retter med årstidens grøntsager og gode mellemmåltider på LCHF.
  God søndag :-)
  Lise/ coweyes@hotmail.com

  SvarSlet
 58. Uha det er svært at komme på noget som din blog mangler, jeg er nemlig ret glad for den som den er :-) Men skal jeg komme med et ønske må det være gode råd til de dage hvor det hele går lidt galt, altså hvor tidsplanen vælter så morgenmaden skal med på farten, eller madpakken står hjemme i køleskabet eller mødet trak ud og resten af familien for længst er færdige med at spise og ikke har levnet noget - kort sagt de dage hvor den planlægning der er alfa og omega glipper :-)
  Tak for masser af god inspiration.
  Karina - karinaviborg@privat.dk

  SvarSlet
 59. Hej Sveske.
  Uhh, når det lige :)
  Kunne godt tænke mig lidt flere opskrifter uden mælkeprodukter men ellers er jeg yderst tilfreds.
  Tusind tak for en super blog som er til stor inspiration.
  Kh Gitte / markgitte79@gmail.com

  SvarSlet