Søndag stod på en smule mealprep i mit køkken. Der bliver ikke snittet så meget grønt længere, da jeg ikke spiser så store mængder her i ketosen og kæresten skal bare have sin broccoli (fra frost). Og da han dertil blot spiser sin ovnstegte kylling, må jeg tænke i lidt federe alternativer til mig - sådan en ovnstegt filet lokker altså heller ikke lige ;-) Derfor ryger der typisk en omgang kylling i tern med lidt smør på toppe med i ovnen, som jeg kan blande i en gang chilimayo til madpakken. Denne søndag fik jeg desuden lavet en gang deller med det magre kylling tilsat fedt i form af bacon, pesto og æggeblomme. Resultatet blev ganske vellykket, så opskriften må gemmes til en anden god gang og I skal da også have glæde af den.
fede kyllingedeller med bacon & pesto
(2 pers.)
300 g kyllingefileter
25-30 g bacon
25 g løg/ forårsløg
1 spsk rød pesto
1 æggeblomme
2 tsk urtesalt
smør/ kokosolie til stegning
fremgangsmåde:
1) Hak bacon og løg fint i minihakkeren.
2) Hak ligedeles kyllingen.
3) Rør alle ingredienserne sammen i en skål.
4) Varm smør/ kokosolie op på en pande.
5) Steg små deller til de har god skorpe og er gennemstegte.
Server gerne i selskab med en hurtig coleslaw ;-)
Velbekomme!
Åh elsker bare kyllingedeller , imodsætning til den mandlige del af publikummet - måske den ville slippe igennem hvis de er fedtet på som her og krydret... må prøve ;0)
SvarSletHej Louise,
SletGive it a try - hos mig gled de ned hos den mandlige del af publikummet i aftes i selskab med ketchup som erstatning for de 'kedelige' brystfileter ;-P
God dag.
KH
- frk. sveske