tirsdag den 22. september 2015

min bedste æblecrumble uden sukker & gluten



Efterår er lig med lækre danske æbler på træerne. Og jeg er så heldig, at mine forældre har to små æbletræer i deres have, som igen i år har givet masser af frugt. Det betyder, jeg kan alle de æbler, jeg lyster og dermed at der blevet eksperimenteret lidt med æblecrumble herhjemme. Jeg har tidligere lavet denne med kokossukker, men her er tilføjet lidt ekstra kulhydrater i form af havregryn. Jeg synes, de giver en skøn smag og konsistens til crumblen. Faktisk er den så god, at kæresten sågar har udtalt 'nu behøver du ikke eksperimentere længere' - derfor strækker jeg den til at kalde denne opskrift for 'min bedste æblecrumble'. Giv den et forsøg og lad mig gerne høre, hvad du synes om den.
 

 

æblecrumble uden sukker & gluten

(4-6 pers.)
 
750 g skrællede æbler skåret i tynde både (jeg bruger en blanding af discovery og filippa æbler)
2 spsk kanel
 
crumble
1 dl mandelmel (ikke det fiberrige, evt. hjemmemalet)
1 dl hasselnøddemel (ikke det fiberrige, evt. hjemmemalet)
1 dl glutenfrie havregryn
½ dl Sukrin Gold
100 g smør
½ tsk vanillepulver (kan udelades)
et drys salt
1 dl hakkede mandler (kan udelades)
 
fremgangsmåde:
1) Vend æblebådene med kanel og fordel dem i et ovnfast fad.
2) Bland alle ingredienserne til crumblen i en skål og smuldr sammen til fedtet masse.
3) Fordel klatter af crumblen over æblerne.
4) Bag æblecrumblen ved 160 grader varmluft i ca. 40 min. - Hold øje, så crumblen ikke bliver sort.
 
tip!
Nyd den afkølede crumble med en klat god fed creme fraiche ;)


...enjoy!

62 kommentarer:

  1. Lige en opskrift efter min smag og mave :-)

    SvarSlet
  2. Har du fået en anden blog eller er du stoppet med at blogge? :-/

    SvarSlet
  3. behöver du ett lån? Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
    Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
    Hej hur mår du idag ?? Behöver du ett brådskande lån nu under de närmaste 6 - 12 timmarna nu utan stress eller dröjsmål REMY. CREDIT är här för att lösa alla dina problem idag. Vi utfärdar lån med 2% ränta, skicka ett mejl nu för dina brådskande lån
    Skicka oss ett e-postmeddelande, vi har ett lån till dig via e-post nu {remy.credit111@gmail.com} whatsapp: +46769618757
    Skicka ett mejl till remy.credit111@gmail.com
    Vi har ett lån till dig
    REMY.INC

    SvarSlet
  4. Trenger du et lån? Send oss ??en remy.credit111@gmail.com e-post (remy.credit111@gmail.com) remy.credit111@gmail.com Hei Hvordan har du det i dag?? Trenger du et presserende lån nå innen de neste 6 timene uten stress eller forsinkelse REMY. CREDIT er her for å løse alle problemene dine i dag, vi gir lån til 2% rente og send oss ??en e-post nå for det presserende lånet dittSend oss ??en e-post email; remy.credit111@gmail.com (remy.credit111@gmail.com)
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com
    e-post email; remy.credit111@gmail.com

    SvarSlet
  5. I DAG FIK JEG MIT ØNSKEDE JULELÅNEBELØB 520.000,00 SEK FRA ET PÅLIDELIGT OG PÅLIDELIGT LÅNESELSKAB. HVIS DU HAR BRUG FOR ET LÅN NU EMAIL KONTAKT remy.credit111@gmail.com De tilbyder alle former for lån Hej, jeg er her for at vidne om, hvordan jeg fik mit lån fra REMY LOAN FINANCE(remy.credit111@gmail.com) Jeg donerer Ved ikke om du har brug for et akut lån til at betale regninger, starte forretning eller bygge et hus, de tilbyder alle former for lån. Så kontakt REMY CREDIT, han har alle oplysninger om, hvordan du får penge hurtigt og smertefrit uden omkostninger/stress via e-mail: remy.credit111@gmail.com Overvej alle dine økonomiske problemer løst og løst ASAP. Del dette for at hjælpe en sjæl lige nu TAK. de tilbyr alle typer lån email REMY CREDIT de er de beste de kan hjelpe deg med alle slags lån 100% spar

    SvarSlet
  6. Hej mine damer og herrer; Har du brug for et kviklån inden for 24 til 48 timer? Hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at ansøge om et lån hos Novelty Finance.

    Mit navn er Davina Claire, jeg er finansdirektør, og jeg er også finansiel konsulent. Det er kommet til min opmærksomhed, at mange mennesker har så svært ved at få et lån enten fra banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager. Jeg er her for at anbefale alle, der leder efter et lån, at kontakte Novelty Finance for et lån til en meget lav rente på 3%. De er et pålideligt og troværdigt lånefirma, og du kan arbejde med dem. Du kan kontakte dem via e-mail: | noveltyfinances@gmail.com | ELLER send en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information.

    NOVELTY FINANCE leverer finansieringsløsninger. De tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange andre). De tilbyder fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langsigtede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

    Hvad du får, når du ansøger med Novelty Finance:
    • Øjeblikkelig adgang til dine midler efter godkendelse.
    • Konkurrencedygtige renter (3 % om året)
    • Fleksible tilbagebetalingsbetingelser
    • Evnen til at betale dit lån hurtigere ud
    • Nem godkendelse, hvis du har brug for yderligere midler
    • Du vil ikke skynde dig at betale lånet tilbage, du vil få tid til at starte tilbagebetalingen af ​​lånet.
    • Ingen skjulte gebyrer

    Hvordan man ansøger:
    Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån!
    Hvis du er interesseret i at ansøge om et lån hos Novelty Finance og har brug for mere information om lånetilbuddet, skal du SENDE EN EMAIL til (noveltyfinances@gmail.com) ELLER sende en besked på WhatsApp via +447915601531 for mere information og mundtlige orienteringer. Vilkår og betingelser er gældende.

    SvarSlet
  7. Super lækkert og uden gluten :O) mums

    SvarSlet

  8. Tilbud om lån til en lav rente årligt Bemærk: Vi tilbyder lån til private og kommercielle organisationer til en meget lav årlig rente på 2 %. Lånets løbetid er 1 år til 50 års tilbagebetaling. Vi giver lån inden for intervallet 5.000 USD til 500.000.000 USD. Dette er for at udrydde den voksende historie med Bad Credit og også for at bringe stabil fortjeneste til både vores virksomhed og vores kunder. Mister du søvn om natten og bekymrer dig om, hvordan du får en lovlig låneudbyder? Kontakt: Scott Loan Agency nu via e-mail: Scottmcallloans@gmail.com
    WHATSAPP:+1 (219)2714465Vi tilbyder lån til en lav rente på 2 %, og vi tilbyder
    *Personlige lån,
    *Gældskonsolideringslån,
    *Venturekapital,
    *Erhvervslån,
    *Uddannelseslån,
    *Boliglån
    *Lån uanset årsag!"
    For mere presserende oplysninger, vend straks tilbage til os.Kontakt os på via:Scottmcallloans@gmail.comWHATSAPP:+1 (219)2714465

    SvarSlet
  9. Har du brug for et akut lån til at betale din gæld af eller et egenkapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle bureauer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et realkreditlån? Led ikke længere, for vi er her for at lægge alle dine økonomiske problemer bag os. Kontakt os via e-mail: jurgenstefanfinancialservice@gmail.com jurgenstefanfinancialservice@outlook.com Eller Whatsapp: +919654763221 +2348071917956 Disse er Jurgen Stefan Financial Service. Vi tilbyder lån til interesserede til en rimelig rente på 3%. Intervallet er fra 5.000,00 euro til 100.000.000,00 euro.

    SvarSlet
  10. HAR DU BRUG FOR ET HASTE LÅN TIL AT STARTE EN NY VIRKSOMHEDER, BETALE REGNINGER, KRÆVE DIN GÆLD ELLER KØBE ET NYT BOLIG, HVIS JA, KONTAKT OS PÅ EMAIL MED DINE OPLYSNINGER SOM FØLGENDE.
    E-mail:: {  larrybright424@gmail.com }

    FOR-OG EFTERNAVN
    LAND
    WHATSAPP TELEFONNUMMER
    LÅNEBELØB
    LÅNET VARIGHED
    KONTAKT E-mail:: {  larrybright424@gmail.com }

    TAK.

    SvarSlet
  11. HEJ Lånetilbudsadvarsel til alle! Er du økonomisk nede, og du har brug for akut kredit/økonomisk bistand? Eller mangler du et lån til at starte/forøge din virksomhed eller købe dit drømmehus. FÅ DIN ØJEBLIKKELIGE LÅNGODKENDELSE 100 % GARANTERET I DAG UANSET DIN KREDITScore. E-mail: { larrybright424@gmail.com } , de er pålidelige, hurtige i kommunikation og pålidelige.

    SvarSlet
  12. Trenger du et nødlån for å betale ned gjelden eller et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du en lånekonsolidering eller et boliglån? Se ikke lenger, for vi er her for å legge alle dine økonomiske problemer bak oss. Kontakt oss på e-post: {larrybright424@gmail.com Vi tilbyr lån til interesserte parter til en rimelig rente på 2 %. Rekkevidden er fra 5 000,00 euro til 100 000 000,00 euro.

    SvarSlet
  13. Goddag Kære låneansøger, Har du brug for en presserende finansiel kredit ***? * Meget hurtig og direkte overførsel til din bankkonto * Tilbagebetaling starter otte måneder efter du har fået pengene på din bankkonto * Lav rente på 1 % * Langsigtet tilbagebetaling (1-30 år) Højde * Fleksibel *** derefter månedlig betaling *. Hvor længe vil det blive finansieret? Efter indsendelse af ansøgningen *** Du kan forvente et foreløbigt svar på mindre end 24 timer finansiering i 72-96 timer efter at have modtaget de oplysninger, de har brug for fra dig. Hvis du er interesseret, kontakt os via: unisoncreditunion344@gmail.com og udfyld nedenstående låneansøgningsformular. Låneansøgningsskema: Fulde navn:................................ Land:..................... Stat:............. By:.............. Køn:................ ......... Telefonnummer:........... Lånebeløb :........... Månedlig indkomst:.......... Beskæftigelse:................... .... Låneperiode:...................... ................. Formål med lån: .................................. .... ....... Email adresse:...................... ................ Har du søgt før?................... Vi afventer, at dit hasteansøgningsskema udfyldes ok. Email os:
    ( unisoncreditunion344@gmail.com ) Med venlig hilsen. Mr. UNISON Firmanavn: UNISON CREDIT UNION E-mail-adresse: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-mail-adresse: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-mail-adresse: unisoncreditunion344@gmail.com

    SvarSlet
  14. Trenger du et nødlån for å betale ned gjelden eller et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du en lånekonsolidering eller et boliglån? Se ikke lenger, for vi er her for å legge alle dine økonomiske problemer bak oss. Kontakt oss på e-post: {larrybright424@gmail.com Vi tilbyr lån til interesserte parter til en rimelig rente på 2 %. Området er fra 5 000,00 euro til 100 000 000,00 euro.

    SvarSlet
  15. Trenger du et presserende lån for å dekke dine økonomiske behov? Vi tilbyr lån fra 2 000 euro til 50 000 000,00 euro , vi er pålitelige, effektive, raske og dynamiske, uten kredittverdighetssjekker og vi tilbyr en 100 % garanti for utenlandske lån i overføringsperioden.

    Ved interesse kontakt oss på.

    Send oss en e-post på: accessloanfirm2030@gmail.com

    Whatsapp: +79258159150

    Hilsen
    Mr scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    SvarSlet
  16. Hei mine damer og herrer. Trenger du et hurtiglån på 24 til 48 timer? Hvis svaret ditt er ja, vil jeg råde deg til å søke om lån hos Access Finance.

    Mitt navn er Scott , jeg er finansmegler og jeg er også finansiell rådgiver. Jeg har lagt merke til at mange synes det er så vanskelig å få lån fra enten banker eller andre finansinstitusjoner på grunn av høye renter, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittvurdering eller andre årsaker. Jeg er her for å foreslå alle som leter etter et lån å kontakte Access frim for et lån med en veldig lav rente på 3%. vi er et pålitelig og pålitelig låneselskap, og du kan jobbe med dem. Du kan kontakte dem via e-post:
    ( accessloanfirm2030@gmail.com )  Eller send en melding til WhatsApp via  +79258159150  for mer informasjon.

    Vi tilbyr et bredt spekter av personlige, forretnings-, bolig- og konsolideringslån som kan tilpasses dine endrede behov og omstendigheter med en rente på 3 %.

    TJENESTER INKLUDERER:
    * Personlige lån
    * Bedriftslån
    *
    Oppussing * Kundelån
    * Billån
    etc. ..


    Slik søker du:

    Det er raskt og enkelt å søke om lån!
    Bedrifter eller personer som er interessert i å søke om lån hos Access Finance som trenger mer informasjon om hvordan de søker, bør SENDE ET

    E-POST oss på: accessloanfirm2030@gmail.com

    WhatsApp-nummer: +79258159150

    Hilsen
    Mr scott
    accessloanfirm2030@gmail.com

    SvarSlet
  17. Hej, jeg er en lykkelig gift kvinde. I nogle måneder led jeg et økonomisk tilbageslag, og jeg var nødt til at refinansiere, da mine regninger havde en forfaldsdato til at betale. Jeg forsøgte at lede efter lån fra flere låneselskaber, både virksomheder og private, men uden held afviste de banker, jeg besøgte, alle min kredit. Men da Gud ville favorisere mig, blev jeg præsenteret for Mike Harris med et privat selskab med delt kapital, jeg fik tildelt et beløb på 50.000,00 euro til personlige erhvervslån. I dag er min økonomiske status genoprettet, og min virksomhed er nu stabiliseret. Tak fordi du introducerede mig for Mike Harris, fordi du hjalp mig. Han er en god mand og gudfrygtig, og jeg beder til, at Gud velsigne ham rigt for at hjælpe mig. Mit råd til alle, der har brug for et lån af enhver art, er at tage kontakt hurtigt via E_mail: (servicepersoonlijke.aanbieding@gmail.com)

    SvarSlet
  18. Tilbud om personlig og investeringslån

    Vi tilbyr lån til seriøse personer til en lav rente på 3%.

    Trenger du å betale regningene dine eller trenger du et investeringslån? Dette er det rette stedet for å få den økonomiske hjelpen du trenger. Vi tilbyr et minimum på €5000,00 til et maksimum på €50 000,000,00.

    Send oss en e-post på: mobilfunding1999@gmail.com for mer info

    Hilsen

    SvarSlet
  19. Hej,
    Leder du efter et lovligt lån?
    Er du blevet afvist af dine banker?
    Du har brug for penge af den ene eller anden grund.
    Du er oprigtig og ærlig
    Du skal bruge et lån til at betale din gæld, regninger el
    gennemføre et projekt?
    Du har altid en mulighed.
    Mere bekymrende tilbyder vi lån fra €5.000,
    hurtig og pålidelig med en årlig rente på 3 %. Vi er
    pålidelig
    Hvis du er interesseret, så tøv ikke med at kontakte os direkte.
    mail: marcdupon18@gmail.com

    SvarSlet
  20. Trenger du et hastelån for å fjerne gjelden din eller trenger du et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du et lån konsolidering eller boliglån? Ikke søk mer siden vi er her for å gjøre alle dine økonomiske problemer til fortiden. Kontakt oss på e-post:

    oceanfmortgages@gmail.com
    oceanfmortgages@gmail.com

    nettsted: www.oceanfinance.co.uk

    Dette er Ocean Finance Mortgages. Vi tilbyr lån til interesserte med en rimelig rente på 2 %. Rekkevidden varierer fra 2 000 Euro til maksimalt 100 000 000,00 Euro.

    SvarSlet

  21. Hello,

    Do you need Urgent loan? We give out loan to interested individuals who are seeking loan with good faith. We offer a wide range of financial services which includes: Business Planning, Commercial and Development Finance, Properties and Mortgages, Debt Consolidation Loans, Business Loans, Private loans, Home Refinancing, Hotel Loans student loans with low interest rate at 2%. Please contact us for your secure and unsecured Loan Interested applicants should Contact us via email: jeromeburchael91@gmail.com

    Contact via whatsapp:+12149748303

    Yours Sincerely,
    Mr. Jerome Burchael

    SvarSlet
  22. Trenger du et nødlån for å betale ned gjelden eller et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du en lånekonsolidering eller et boliglån? Se ikke lenger, for vi er her for å legge alle dine økonomiske problemer bak oss. Kontakt oss på e-post: {pedrosalvador346@gmail.com} Vi tilbyr lån til interesserte parter til en rimelig rente på 2 %. Området er fra 5 000,00 euro til 100 000 000,00 euro.

    SvarSlet
  23. Trenger du et nødlån for å betale ned gjelden eller et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du en lånekonsolidering eller et boliglån? Se ikke lenger, for vi er her for å legge alle dine økonomiske problemer bak oss. Kontakt oss på e-post: {pedrosalvador346@gmail.com} Vi tilbyr lån til interesserte parter til en rimelig rente på 2 %. Rekkevidden er fra 5 000,00 euro til 100 000 000,00 euro.

    SvarSlet
  24. Jeg heter Ingrid, jeg vil gjerne dele et bemerkelsesverdig vitnesbyrd om hvordan jeg fikk 2.000.000 Euro, LÅN gjennom ELENA NINO kredittinvestering og alle slags. hvis du er interessert i et lån kontakt på e-post: elenanino0007@gmail.com

    SvarSlet
  25. Trenger du et nødlån for å betale ned gjelden eller et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du en lånekonsolidering eller et boliglån? Se ikke lenger, for vi er her for å legge alle dine økonomiske problemer bak oss. Kontakt oss på e-post: {larrybright424@gmail.com Vi tilbyr lån til interesserte parter til en rimelig rente på 2 %. Området er fra 5 000,00 euro til 100 000 000,00 euro

    SvarSlet
  26. Har du brug for et nødlån til at betale af på din gæld eller et egenkapitallån for at forbedre din forretning? Er du blevet afvist af banker og andre finansielle bureauer? Har du brug for en lånekonsolidering eller et realkreditlån? Led ikke længere, for vi er her for at lægge alle dine økonomiske problemer bag os. Kontakt os på e-mail: {larrybright424@gmail.com Vi tilbyder lån til interesserede parter til en rimelig rente på 2%. Intervallet er fra 5.000,00 euro til 100.000.000,00 euro

    SvarSlet
  27. Hej, leder du efter et gældskonsolideringslån, usikrede lån, erhvervslån, realkreditlån, billån, studielån, personlige lån, risikovillig kapital osv.! Jeg er en privat långiver, jeg yder lån til virksomheder og privatpersoner med en lav og rimelig rente på 2%. E-mail til: christywalton355@gmail.com

    SvarSlet
  28. Vi tilbyr lån og finansielle tjenester av alle slag. Våre lån veldig fra bedrifter til personlige lån eller lang eller kort løpetid med gunstige renter (2%). Vår låneprosess er veldig rask og pålitelig med garantier. For mer informasjon om våre tjenester, besøk oss på vår e-post; { pedrosalvador346@gmail.com} vennligst gi oss beskjed om hvor mye lån du trenger og ønsker varigheten på lånet. Vi håper å høre fra deg. Du kan sende en melding til e-postadressen
    under. { pedrosalvador346@gmail.com}

    SvarSlet
  29. Vi tilbyr lån og finansielle tjenester av alle slag. Våre lån veldig fra bedrifter til personlige lån eller lange eller korte løpetider med gunstige renter (2%). Vår låneprosess er veldig rask og pålitelig med garantier. For mer informasjon om våre tjenester, besøk oss på vår e-post; { pedrosalvador346@gmail.com} vennligst gi oss beskjed om hvor mye lån du trenger og ønsker varigheten på lånet. Vi håper å høre fra deg. Du kan sende en melding til e-postadressen
    under. { pedrosalvador346@gmail.com}

    SvarSlet
  30. Trenger du et nødlån for å betale ned gjelden eller et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du en lånekonsolidering eller et boliglån? Se ikke lenger, for vi er her for å legge alle dine økonomiske problemer bak oss. Kontakt oss på e-post: {pedrosalvador346@gmail.com} Vi tilbyr lån til interesserte parter til en rimelig rente på 2 %. Området er fra 5 000,00 euro til 100 000 000,00 euro

    SvarSlet
  31. God dag,

    Er du i nogen form for økonomisk hjælp? eller Har du brug for et kviklån for at rydde op i din gæld og komme tilbage til din virksomhed til en meget lav rente? Hvis ja E-mail: mobilfunding1999@gmail.com for mere info, fordi jeg fik mit lån fra dem, og de er fuldt ud troværdige.

    Med venlig hilsen.

    SvarSlet
  32. Hej mine damer og herrer; Har du brug for et kviklån inden for 24 til 48 timer? Hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at ansøge om et lån hos os på Novelty Finance på e-mail via: noveltyfinances@gmail.com ELLER WhatsApp Via: +447915601531

    NOVELTY FINANCE leverer finansielle løsninger. Vi tilbyder alle former for låneydelser (Personligt lån, Erhvervslån og mange andre). Vi tilbyder også fleksible og flere lånemuligheder, herunder sikrede og usikrede lån, langsigtede og kortfristede lån, der er skræddersyet til dine økonomiske behov.

    ✓ Nem godkendelse
    ✓ Fleksibel tilbagebetalingstid 6 - 360 måneder
    ✓ Meget praktisk - Du kan ansøge om et lån på dit bekvemme sted og tidspunkt.
    ✓ Øjeblikkelig adgang til dine midler efter godkendelse.
    ✓ Tilskudsrente (3% om året)
    ✓ Du vil ikke skynde dig at betale lånet tilbage, du vil få tid til at starte tilbagebetalingen af ​​lånet.
    ✓ Ingen skjulte gebyrer
    ✓ Du bliver guidet gennem hele forløbet

    Hvordan man ansøger:
    Det er nemt og hurtigt at ansøge om et lån hos os!
    Send os din låneanmodning gennem;
    E-mail: {{ noveltyfinances@gmail.com }}
    Ring eller skriv til os på WhatsApp via: +447915601531.
    Vilkår og betingelser er gældende.

    SvarSlet
  33. Trenger du et nødlån for å betale ned gjelden din eller et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du en lånekonsolidering eller et boliglån? Se ikke lenger, for vi er her for å legge alle dine økonomiske problemer bak oss. Kontakt oss på e-post: {larrybright424@gmail.com Vi tilbyr lån til interesserte parter til en rimelig rente på 2 %. Området er fra 5 000,00 euro til 100 000 000,00 euro

    SvarSlet
  34. Vil du låne penge? hvis ja Kontakt os i dag via e-mail: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut lånetilbud.

    SvarSlet
  35. God dag Kjære lånesøkere, Trenger du en presserende finansiell kreditt***? * Veldig rask og direkte overføring til bankkontoen din * Tilbakebetaling starter åtte måneder etter at du får pengene på bankkontoen din * Lav rente på 1 % * Langsiktig nedbetaling (1-30 år) Høyde * Fleksibel *** deretter månedlig innbetaling *. Hvor lenge skal det finansieres? Etter innsending av søknaden *** Du kan forvente et foreløpig svar på mindre enn 24 timer finansiering i 72-96 timer etter å ha mottatt informasjonen de trenger fra deg. Hvis du er interessert, kontakt oss via: unisoncreditunion344@gmail.com og fyll ut lånesøknadsskjemaet nedenfor. Lånesøknadsskjema: Fullt navn:................................ Land:..................... Delstat:............. By:............... Kjønn:................ ......... Telefonnummer:........... Lånebeløp :........... Månedlig inntekt:.......... Yrke:................... .... Låneperiode:...................... ................. Formål med lånet:........................ .... ....... Epostadresse:...................... ................ Har du søkt før?................... Vi venter på at ditt hastesøknadsskjema skal fylles ut ok. Send oss ​​en e-post:
    ( unisoncreditunion344@gmail.com ) Med vennlig hilsen. Mr. UNISON Firmanavn: UNISON CREDIT UNION E-postadresse: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-postadresse: unisoncreditunion344@gmail.com
    E-postadresse: unisoncreditunion344@gmail.com

    SvarSlet
  36. HEI Lånetilbudsvarsel for alle! Er du økonomisk nede og trenger akutt kreditt/økonomisk bistand? Eller trenger du et lån for å starte opp/øke din bedrift eller kjøpe ditt drømmehus. FÅ DIN ØJEBLIKE LÅNEGODKJENNING 100 % GARANTERT I DAG UANSET KREDITTSPOENGE. E-post: { larrybright424@gmail.com } , de er pålitelige, raske i kommunikasjon og pålitelige

    SvarSlet
  37. Sky Wealth lånefirma, vi giver lån til en rente på 0f 3%.

    God dag sir/mor.

    Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter for at bestemme størrelsen af lånet er mellem 100 millioner lån hensættelser på 1.000 Euro lån til forretningsudvikling: kant / virksomhed ekspansion konkurrenceevne.

    Vi tilbyder mange forskellige lån

    *Personlige lån (sikrede og usikrede)
    * Erhvervslån (sikrede og usikrede)
    * Konsolideringslån

    Ingen forudgående gebyrer

    Vi takker dig, fordi du tog dig tid til at læse denne annonce.
    For mere information og forespørgsler, send en e-mail til os i dag
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Du kan også kontakte os via virksomhedens hjemmeside: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

    Fru Mary Mason.

    SvarSlet
  38. Vil du låne, og du ved ikke, hvor du kan få et rigtigt lån?
    Vil du starte en virksomhed, men du har ingen kapital?
    Skal du ansøge om et lån af en eller anden grund?
    Mangler du et julelån?

    Dit håb er endelig her, da Elena Nino yder hurtige og pålidelige lån, deres service er 100% ægte og garanterer dig at få dit lån, når du ansøger, kontakt venligst via e-mail og godkend i dag på: elenanino0007@gmail.com

    Tak og Gud velsigne
    TILLID
    Ingrid

    SvarSlet
  39. Trenger du et nødlån for å betale ned gjelden din eller et egenkapitallån for å forbedre virksomheten din? Har du blitt avvist av banker og andre finansbyråer? Trenger du en lånekonsolidering eller et boliglån? Se ikke lenger, for vi er her for å legge alle dine økonomiske problemer bak oss. Kontakt oss på e-post: {larrybright424@gmail.com} Vi tilbyr lån til interesserte parter til en rimelig rente på 2 %. Området er fra 5 000,00 euro til 100 000 000,00 euro

    SvarSlet
  40. Vi tilbyr lån og finansielle tjenester av alle slag. Våre lån veldig fra bedrifter til personlige lån eller lange eller korte løpetider med gunstige renter (2%). Vår låneprosess er veldig rask og pålitelig med garantier. For mer informasjon om våre tjenester, besøk oss på vår e-post; { pedrosalvador346@gmail.com } vennligst gi oss beskjed om hvor mye lån du trenger og ønsker varigheten på lånet. Vi håper å høre fra deg. Du kan sende en melding til e-postadressen

    SvarSlet
  41. Hvor mye vil du låne? Start søknaden din, vi hjelper deg. Trenger du hastemidler for å betale ned kreditt og gjeld? Er du en privatperson, entreprenør, en liten leverandør eller en forretningsorganisasjon som ønsker å utvide og utvide virksomheten din ?? vi er et akkreditert låneselskap, vi tilbyr lån med lave renter på 3 % til enkeltpersoner og selskaper over hele verden i disse valutaene: pund £, dollar $, euro€, etc.

    Velg baycoastcredit , Baycoastcredit er autorisert og regulert av Financial Conduct Authority. Stol på et raskt og garantert lån i dag !! Vi tjener deg bedre.

    Kontakt via e-post: baycoastcredit@gmail.com

    WhatsApp/Ring/SMS: +1 (216) 302 7201

    SvarSlet
  42. Hei er du interessert i å få et hurtiglån helt ned til 2 % rente. For mer info kontakt lånefirmaet vårt via e-post på millerfreddy21@gmail.com

    SvarSlet
  43. Hej kunder er du interesseret i at få et lån helt ned til 2% rente for mere info kontakt firmaets agent via e-mail på millerfreddy21@gmail.com

    SvarSlet
  44. Sky Wealth lånefirma, vi giver lån til en rente på 0f 3%.

    God dag sir/mor.

    Vi er en privat virksomhed, og vi tilbyder lån til lave renter for at bestemme størrelsen af lånet er mellem 100 millioner lån hensættelser på 1.000 Euro lån til forretningsudvikling: kant / virksomhed ekspansion konkurrenceevne.

    Kontakt E-mail: skywealthloanfirm@gmail.com

    Vi tilbyder mange forskellige lån

    *Personlige lån (sikrede og usikrede)
    * Erhvervslån (sikrede og usikrede)
    * Konsolideringslån

    Ingen forudgående gebyrer

    Vi takker, fordi du tog dig tid til at læse denne annonce.
    For mere information og forespørgsler, send en e-mail til os i dag
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com
    skywealthloanfirm@gmail.com

    Du kan også nå os via vores Whatsapp-forretningslinje: +16464440366

    Du kan også kontakte os via virksomhedens hjemmeside: http://skywealthloanfirm.wixsite.com/webworld

    Fru Mary Mason.

    SvarSlet
  45. Hei mine damer og herrer, Trenger du økonomisk hjelp? Jeg er Susan Benson. Jeg er en utlåner og også en finansiell konsulent.

    Trenger du et bedriftslån, privatlån, boliglån eller et lån for å fullføre prosjektet? Hvis svaret ditt er ja, vil jeg anbefale deg å kontakte firmaet mitt. Vi tilbyr alle typer lånetjenester, inkludert langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mer info, skriv til oss via e-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send meg en melding direkte på WhatsApp via: +447360502110 og motta et svar på et øyeblikk.

    Et lån fra et realistisk og kompetent selskap er det du trenger for å nå målet ditt. Vi er et omfattende finanstjenesteselskap og vi er forpliktet til å hjelpe deg med å oppfylle alle dine ambisjoner. Vi er spesialister på å tilby strukturerte økonomiløsninger til enkeltpersoner og bedrifter på den mest effektive og raskeste måten.

    * Du kan søke om lån når som helst og hvor som helst.
    * Fleksibelt beløp - Du bestemmer selv hvor mye du vil låne.
    * Rask direkte finansiering - Motta lånet ditt innen 24 timer etter godkjenning.
    * Fleksibel rente på 3 %.
    * Høye godkjenningsrater
    * Fleksibel tilbakebetaling - Du skal velge tilbakebetalingsdato, enten ukentlig, månedlig eller årlig for en varighet på 1-30 år.
    * Enkel online søknad.
    * Personlig veiledning og ekspertise.
    * Ingen skjulte kostnader

    Ikke gå glipp av en mulighet på grunn av mangel på økonomi. Ta kontakt med firmaet mitt nå, vi kan hjelpe deg med et lån fordi vi har hjulpet en rekke enkeltpersoner og organisasjoner som har hatt økonomiske vanskeligheter over hele verden

    For mer informasjon om lånetilbudet vårt, send oss gjerne din låneforespørsel via
    E-post: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Formidlere/konsulenter/meglere er velkomne til å ta med sine kunder og er 100% beskyttet. I full tillit vil vi samarbeide til fordel for alle involverte parter.

    SvarSlet
  46. Har du brug for et akut lån? Vi giver personlige lån? Erhvervslån? boliglån? Landbrugslån? Uddannelseslån? Debet konsolideringslån? Lastbil lån? Billån? Hotel lån? Refinansiere lån? og flere skolelån? Startlån? .Vi tilbyder til 2% rente! Kontakt os via: richardcosmos5@gmail.com

    SvarSlet
  47. Jeg trenger et hastelån 2023 @gmail.com

    SvarSlet
  48. Har du lett etter finansieringsmuligheter for ditt nye boligkjøp, bygging, eiendomslån, refinansiering, gjeldskonsolidering, personlige eller forretningsmessige formål? Velkommen til fremtiden! Finansiering gjort enkelt hos oss. Kontakt oss da vi tilbyr vår finansielle tjeneste til en lav og rimelig rente på 3 % for lang og kort låneperiode, med 100 % garantilån. Interessert søker bør kontakte oss for videre låneoppkjøpsprosedyrer via: joshuabenloancompany@aol.com

    SvarSlet
  49. Har du brug for et akut lån? Vi yder personlige lån? Erhvervslån? pant? Landbrugslån? Uddannelseslån? Gældskonsolideringslån? Lastbil lån? Billån? Hotel lån? Refinansiere lån? og flere skolelån? Startlån? .Vi tilbyder til 2% rente! Kontakt os via: (dakany.endre@gmail.com)

    Akut lånetilbud.

    SvarSlet
  50. Hej og velkommen til Spotcap Global Financial Services, mit navn er Claudia Klein, jeg er en långiver og også en finansiel konsulent. Jeg tilbyder alle former for låneydelser

    Har du hårdt brug for økonomisk forstærkning? Har du brug for et lån til forskellige formål? hvis dit svar er ja, vil jeg råde dig til at kontakte mit firma via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en sms på WhatsApp via: +31642117819 | og har et lån på din konto inden for 24 timer, fordi vi leverer fremragende lånetjenester over hele verden.

    Vi tilbyder alle former for lånetjenester (Personligt lån, Erhvervslån og mange flere), vi tilbyder både langfristede og kortfristede lån, og du kan også låne op til 15 millioner euro, og vi giver lån til en lav rente på 3% om året. Mit firma hjælper dig med at nå en række forskellige mål med en bred vifte af låneprodukter.

    Jeg anerkender, at det altid har været et stort problem at få et lovligt lån. For enkeltpersoner, der har økonomiske problemer og har brug for en løsning på det, har mange mennesker det så svært at få et aktielån fra deres lokale banker eller andre finansielle institutioner på grund af høj rente, utilstrækkelig sikkerhed, gæld i forhold til indkomst, lav kreditscore eller andre årsager.

    Ikke flere ventetider eller stressende bankbesøg. Vores service er tilgængelig 24/7 - du kan få et lån og gennemføre dine transaktioner, når og hvor du har brug for det

    Vi leverer 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For forespørgsler/spørgsmål? - Send en e-mail til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en sms på WhatsApp via: +31642117819 | & Modtag et svar med det samme

    Din familie, venner og kolleger behøver ikke at vide, at du mangler kontanter, bare skriv til os, og du vil modtage et lån.

    Din økonomiske frihed er i dine hænder!!

    SvarSlet
  51. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    låneerbjudande

    SvarSlet
  52. Hej og velkommen til TRUST FUND FINANCE GROUP, INC.

    Hos TRUST FUND FINANCE GROUP tilbyder vi alle former for låneydelser:

    Har du hårdt brug for økonomisk støtte? Hvis ja, kan min virksomhed hjælpe dig, da vi tilbyder lån til en lav rente på 3 % og uden kredittjek. Vi tilbyder
    Personlige lån, konsolideringslån, risikovillig kapital, erhverv
    lån, Uddannelseslån, boliglån e.t.c.

    Bemærk: Alle interesserede ansøgere skal vende tilbage til os via e-mail for yderligere
    oplysninger om vores låneprogrammer.

    kontakt e-mail: tffinance@aol.com
    Tlf.: +447477169213

    Med venlig hilsen
    låneansvarlig,
    Patricia Daniels.

    SvarSlet
  53. Kjære lånesøkere

    Har du økonomiske vanskeligheter? Vil du starte din egen bedrift? Dette låneselskapet ble etablert som en menneskerettighetsorganisasjon over hele verden med det eneste formål å hjelpe de fattige og økonomisk nødlidende. Hvis du ønsker å søke om lån, vennligst kontakt dem ved å bruke detaljene nedenfor: e-post: elenanino0007@gmail.com

    Navn:
    Nødvendig lånebeløp:
    Lånets varighet:
    Mobilnummer:

    Takk og Gud velsigne
    Ingrid

    SvarSlet
  54. Trenger du et hastelån for å betale regninger eller nedbetale gjeld, kan du i så fall kontakte et låneselskap for å hjelpe deg
    for lån kan du kontakte dem på davidmullerloancompany@gmail.com eller via Whatsapp: +1 (513) 914-6128 for lån

    SvarSlet
  55. Hei, mitt navn er Claudia Klein, jeg er finansansvarlig, jeg gir lån og andre finansielle tjenester og representerer Spotcap Global Financial Services.

    Spotcap Global Financial Services er et omfattende og pålitelig låneselskap og vi tilbyr alle typer lånetjenester som; Personlig lån, bedriftslån, boliglån og mange flere. Hvis du har et stort behov for lånetjenester, vil jeg råde deg til å kontakte firmaet mitt via | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | og ha et lån på kontoen din innen 24 timer fordi vi tilbyr utmerkede lånetjenester over hele verden.

    Vi tilbyr både langsiktige og kortsiktige lån, sikrede og usikrede lån, og du kan også låne opptil 15 millioner euro til en rente på 3 % årlig med en nedbetalingstid på 1 til 30 år. Mitt firma vil hjelpe deg å nå en rekke mål med et bredt utvalg av låneprodukter.

    Jeg erkjenner at det å få et lovlig lån alltid har vært et stort problem For enkeltpersoner som har økonomiske problemer og trenger en løsning på det, synes mange mennesker det er så vanskelig å få egenkapitallån fra sine lokale banker eller andre finansinstitusjoner pga. høy rente, utilstrekkelig sikkerhet, gjeld i forhold til inntekt, lav kredittscore eller andre årsaker

    Ingen flere ventetider eller stressende bankbesøk. Vår tjeneste er tilgjengelig 24/7 - du kan få et lån og fullføre transaksjonene dine når og hvor du trenger det

    Vi tilbyr 24 timers lånetjenester i verdensklasse. For spørsmål/spørsmål? - Send en e-post til | spotcapglobalservices@gmail.com | eller send en tekstmelding på WhatsApp via: +31642117819 | & Få svar umiddelbart

    Din familie, venner og kolleger trenger ikke å vite at du har lite penger, bare skriv til oss og du vil motta et lån.

    Din økonomiske frihet er i dine hender!!

    SvarSlet
  56. Hej mine damer og herrer, Har du brug for økonomisk hjælp? Jeg er Susan Benson. Jeg er en långiver og også en finansiel konsulent.

    Har du brug for et erhvervslån, privatlån, realkreditlån eller et lån for at fuldføre dit projekt? Hvis dit svar er ja, vil jeg anbefale dig at kontakte mit firma. Vi yder alle former for låneydelser, herunder langfristede og kortfristede lån, sikrede og usikrede lån og mange flere. For mere info, skriv til os via e-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com) eller send mig en besked direkte på WhatsApp via: +447360502110 og modtag et svar på et øjeblik.

    Et lån fra en pålidelig og kompetent virksomhed er det, du skal bruge for at nå dit mål. Vi er en omfattende finansiel servicevirksomhed, og vi er forpligtet til at hjælpe dig med at opfylde alle dine ønsker. Vi har specialiseret os i at levere strukturerede økonomiløsninger til enkeltpersoner og virksomheder på den mest effektive og hurtigste måde.

    * Du kan ansøge om et lån når som helst og hvor som helst.
    * Fleksibelt beløb - Du bestemmer selv, hvor meget du vil låne.
    * Hurtig direkte finansiering - Modtag dit lån inden for 24 timer efter godkendelse.
    * Fleksibel rente på 3%.
    * Høje godkendelsesrater
    * Fleksibel tilbagebetaling - Du skal vælge tilbagebetalingsdatoen, enten ugentlig, månedlig eller årlig i en varighed på 1-30 år.
    * Enkel online ansøgning.
    * Personlig vejledning og ekspertise.
    * Ingen skjulte gebyrer

    Gå ikke glip af en mulighed på grund af manglende finansiering. Kontakt min virksomhed nu, vi kan hjælpe dig med et lån, fordi vi har hjulpet adskillige enkeltpersoner og organisationer, der har stået i økonomiske vanskeligheder over hele verden

    For mere information om vores lånetilbud, så send os venligst din låneanmodning via
    E-mail: (sunshinefinancialgroupinc@gmail.com)
    WhatsApp: +447360502110

    Formidlere/Konsulenter/Mæglere er velkomne til at medbringe deres kunder og er 100% beskyttede. I fuld tillid vil vi arbejde sammen til gavn for alle involverede parter.

    SvarSlet
  57. behöver du ett lån? personliga lån? företagslån? inteckningslån? Jordbruks- och projektfinansiering, SNABBA LÅN Behöver du ett lån för att betala av dina skulder, betala dina räkningar eller starta ett vackert företag? ? Vi beviljar alla typer av lån med 2% ränta! Kontakt E-post: (richardcosmos5@gmail.com)

    Brådskande låneerbjudande.

    SvarSlet
  58. 🔺666༺𝐅𝐨𝐥𝐥𝐨𝐰 𝐭𝐡𝐞 𝐥𝐢𝐠𝐡𝐭༻666🔺
    VIDNESBYRD HVORDAN JEG TILSLUTTEDE ILLUMINATI 666 TEMPLE
    BEMÆRK: ILLUMINATI MEDLEMMER OPLYS IKKE OGSÅ DERES IDENTITET PÅ SOCIALE MEDIER
    DER ER INGEN MENNESKEOFRE INDRIVET

    illuminati666worldtemple@gmail.com
    Først troede jeg, at det var en fidus, fordi det i disse dage er svært at finde ægte mennesker på internettet, indtil jeg besluttede mig for at prøve det.
    Og hele mit liv ændrede sig på kun 6 dage

    FORDELE FOR NYE MEDLEMMER
    *. Et hus i et hvilket som helst land efter eget valg.
    *. En ny drømmebil.
    *. Summen af 6 millioner dollars for at starte et nyt liv 6.000.000 $
    Du skal være fyldt 18 år, før du kan kontakte vores samarbejdspartnere
    E-mail: illuminati666worldtemple@gmail.com

    SvarSlet
  59. Vil du ta opp et lån og ikke vet hvor du kan få et ekte lån?
    Ønsker du å starte en bedrift, men har ikke kapital?
    Trenger du å søke om lån av en eller annen grunn?
    Trenger du et julelån?

    Håpet har endelig kommet fordi Elena Nino gir raske og pålitelige lån, deres tjeneste er 100% ekte og garanterer at du får lånet når du søker. Send en e-post og godkjenn i dag på elenanino0007@gmail.com

    Takk og Gud velsigne deg
    TILLIT
    Elena

    SvarSlet
  60. Behöver du ett akut lån? Vi ger ut privatlån? Företagslån? Bostadslån? Lantbrukslån? Utbildningslån? Debet konsolideringslån? Lastbilslån? Billån? Hotelllån? Refinansiera lån? och fler skollån? Startlån? .Vi erbjuder till 2% ränta! Kontakta oss via: (dakany.endre@gmail.com)

    låneerbjudande

    SvarSlet
  61. God dag ,

    Jeg er meget spændt efter at have fået mit personlige lån til at købe en bil fra Mrs Marion Jansen Loan Help LTD efter at være blevet snydt to gange af falske långivere, til Gud almægtig blev jeg præsenteret for Mrs Marion Jansen Loan Help LTD af en kollega som også fik et lån til hans virksomhedsudvidelse, og til min største overraskelse fik jeg et lån på $25.000 USD i dag.

    Jeg opfordrer jer alle med behov for et lån til at kontakte fru Marion Jansen via e-mail for en låneansøgning: marionjansen00@gmail.com


    Tak

    SvarSlet
  62. Har du brug for et hurtigt og hurtigt lån for at løse dine økonomiske behov, tilbyder vi lån fra €3.000,00 til €100.000.000 Max, Vi er pålidelige, kontakt lånekreditoren på e-mail: elenanino0007@gmail.com

    SvarSlet