fredag den 6. april 2012

test: santa maria quesadilla bread


For efterhånden nogle uger siden modtog jeg en produktprøvepakke fra Santa Maria med deres nye tapas produkter. I mit forsøg på at tømme ud i lageret/ fryseren blev disse i går aftes tryllet til en hurtig og lækker aftensmad - quesadilla med bønner i stil med disse.
Quesadilla brødene bliver dejlig sprøde, selv om de laves i ovnen og ikke vendes undervejs. Desuden er jeg ret vild med den milde smag af chili. Størrelsen er jeg også ret glad for. Jeg fyldte med kidneybønner fra dåse, taco sauce, rød peberfrugt og rødløg i små tern og rigeligt med ost - vores favorit er tex mex udgaven fra Karoline. Toppet med guacamole af lækker øko avocado, yummy.
En udgave med fuldkorn og de ville være helt i øjet - men det til trods, kan jeg ikke udelukke, at de igen finder vej til mit køkken.


2 kommentarer:

  1. Uhmn de ser gode ud! Hvordan fik du prøvepakken monstro?

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Marian,
      De er gode. Jeg kontaktede dem i.f.m. lanceringen af den nye serie og fik en prøvepakke tilsendt.
      - frk. sveske

      Slet