tirsdag den 24. april 2012

dag 13 uden korn

morgenmad:
2 pandekager uden mel (appelsin/vanille) med crunchy peanutbutter

formiddagssnack (to go):
2 stk. kerneknækbrød med primadonna ost + gulerødder

frokost (to go):

eftermiddagssnack (to go):
ristede mandler + tørrede gojibær

aftensmad:
+ cherrytomater og gulerødder

 Jeg er træt! Det har været en laaang dag... Arbejde... vasketøj... træning... aftensmad... Gaaab!
Men der er ikke blevet spist korn eller sukker - blot lækker kornfri kost fyldt med farver. Det er en fryd for øjet og ligger godt i maven.

Dagens træning blev for første gang i flere år en step-time. Jeg hang godt nok lidt i svinget, men men der skal vist bare gang i step-stængerne igen. Det er i hvert fald ikke sidste gang, jeg hopper med på den time, selv om den går lidt ud over min madlavning. Det blev derfor også noget meget nemt i dag, da intet var forberedt. Skønt, der er nemme løsninger - også uden korn ;-)

Nu er den lange dag 13 uden korn slut og jeg vil i seng.

Godnat!

P.S. Tusinde tak for alle jeres kommentarer. Det er virkelig en fornøjelse at høre, hvordan flere af jer går i mine fodspor og kan bruge min blog som inspiration. Bliv endelig ved med at skrive kommentarer herinde - jeg gør alt, for at svare på dem alle sammen.

9 kommentarer:

  1. Jeg må prøve de pandekager dér :) Jeg har bare ingen proteinpulver, og vil egentlig heller ikke have det. Jeg må prøve mig frem :)
    God dag til dig.

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Rikke,
      De kan sagtens laves ude - se denne opskrift: http://frksveske.blogspot.com/2012/02/pandekager-uden-mel.html
      NB! Tilsæt væske til dejen har den konsistens, du ønsker - gerne fløde.
      Håber, de smager dig!
      - frk. sveske

      Slet
    2. Tak, nu har jeg prøvet dem. De var rigtig fine :) Jeg er ikke ret god til det Husk, men det blev kamufleret rimelig godt :)

      Slet
    3. Ja, man lægger ikke mærke til HUSK'en i den opskrift, men det er genialt, at den kan være med til at holde dem sammen/ stive dem af.
      Ser lækre ud med peanutbutter, banan og jordbær, som du spiste dem.
      De kan også sagtens bages uden kanel og sødemiddel og bruges som madpandekager - de har erstattet tortillas et par gange herhjemme ;-)
      God fredag.
      - frk. sveske

      Slet
  2. Hej frk. Sveske.

    Jeg er selv midt i min tredje uge på LCHF og må sige at jeg er rigtig glad for det, har næsten smidt 2 kg. på 17 dage - say WHAT:) I dag vil jeg lave pasta cabonarra med en lignende opskrift som din - fundet på http://lchfopskrifter.dk/.
    Hvad synes du om pastaen - kan den gå an?

    Mvh. Heidi

    SvarSlet
    Svar
    1. Ønsker du at dele opskrifter så smid dem gerne videre til mig - kan ikke se, at du selv har en blog.
      - frk. sveske

      Slet
  3. Hej Heidi,
    Godt gået, jeg rammer de 2 uger i dag. Det er fedt, men den sidste uge her har vægten været ret stabil. Håber, jeg kan få justeret lidt hen ad vejen, så der ryger noget fedt af. Fedt skal bedrives med fedt ;-)
    Pastaen kan godt gå an - den er ret skum-agtig, men smagsneutral, så der skal noget på/ til. Jeg savner ikke almindelig pasta, så den fungerer fint for mig.
    - frk. sveske

    Har du en blog? Så jeg evt. kan lure, hvad du spiser? hehe...

    SvarSlet
  4. Hej frk. Sveske

    Nej har desværre ikke selv nogen blog, men går da og leger med tanken:)
    Får mange fra mine opskrifter/ideer fra de andre borgere såsom Jane og Tatjana for at nævne nogle få.
    Så er halvdelen af pastaen spist med carbonarra med en ikke særlig spændende salat til. På fredag skal resten af pastaen nydes sammen med hjemmelavet pesto en med basilikum og en med soltørrede tomater, med en forhåbentlig lidt mere spændende salat med rucola, tomater og bøffelmozerella og pinjekerner:)
    Og stort tillykke med din fine blogs fødselsdag.
    Mvh. Heidi

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej igen Heidi,
      Jeg er selv fast læser hos både Jane og Tatjana ;-)
      Ikke dårligt med 'pasta'-retter. Her har den stået på æg de sidste par dage grundet sen træning. Godt, det snart er weekend, så der er lidt mere tid til madlavningen.
      - frk. sveske

      Slet