søndag den 15. april 2012
råkost med appelsin, granatæble & ristede cashewnødder
Lækker salat i skønne farver. Jeg har længe haft lyst til råkost og har appelsiner i køleskabet, som skal bruges. Et par af dem blev derfor brugt til denne lækre gang råkost.
råkost med appelsin, granatæbler & ristede cashewnødder
4 store gulerødder
2 appelsiner
appelsinsaft (fra 'skrogene', når appelsinerne er fileteret)
1 granatæble
1 håndfuld cashewnødder
fremgangsmåde:
1) Rist cashewnødderne på en varm pande til de får farve.
2) Skæl granatæblet, riv gulerødderne groft og filetér appelsinerne.
3) Kom gulerødderne et fad/ en skål og vrid appelsin-'skrogene' over. Top med appelsinfileter, granatæblekerner og de ristede cashewnødder.
Velbekomme!
Søndag er lig med forberedelser til en ny uge i mit køkken - se bare her!
Der er blevet bagt knækbrød uden korn (opskrift er på vej), lavet en gang nøddeknas (tror jeg er blevet lidt afhængig), skællet 1 kg gulerødder, lavet råkost og hakket blomkål til aftensmaden...
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
He he dygtig :) Jeg har også skrællet 1 kg. gulerødder klar til madpakkerne :)
SvarSletDet er nemlig skønt de står klar lige til at tage med på farten. De er også typisk på bordet til måltider her i huset - lidt ekstra grønt er jo godt.
Slet- frk. sveske
Glæder mig til opskriften på knækbrød uden korn, jeg er nemlig glutenfri :-)
SvarSletSådan! Kan du ikke tåle gluten eller fungerer den krop bare bedre uden?
SletOpskriften er nu postet.
- frk. sveske