søndag den 15. januar 2012

produkttest: santa maria tapas

(Beklager, billedets kvalitet)

Santa Maria har lavet en helt ny tapas-serie, som jeg har været heldig at få muligheden for at afprøve. Pakkens indhold:

1 stk. opskriftshæfte
1 pk. Quesadilla Bread
1 ps. Tostaditos
1 ps. Quadritos
1 ps. Tapas Spice Mix
1 gl. Red Jalapeño Halves
1 gl. Cherry Peppers
1 gl. Pumpkin Seed & Chili Pesto
1 gl. Escabeche
1 gl. Mango Mojo

Indtil videre har jeg kun fået afprøvet Mango Mojo og Quadritos. Mojo'en er lige efter min smag - godt kryderet og med den søde smag af mango.
På billedet til venstre er et styk quadrito serveret med mojo og en stimmel peanutmarineret kylling på toppen. Det er virkelig en lækker sprød mundfuld. Quadrito'en er mild saltet og har en god smag af majs, som med den kryderede mojo og cremede smag af peanut på toppen bliver endnu bedre.
På billedet til højre er mojo'en brugt som 'dressing' i et styk Santa Maria Whole Wheat Tortilla ligeledes sammen med peanutmarineret kylling og toppet med revet gulerod, revet æble og frisk ananas i tern. Mojo'en søde mangosmag går godt i spænd med æble og ananas. Dette serveringforslag er ikke så tapas-præget, men kunne det hurtigt blive ved at rulle tortilla'en stramt evt. bare med kylling og mojo, skære den i 'sushistykker' og stikke en tandstik igennem, så rullen kan stå på højkant.
Serveringsmulighederne er uendelige og jeg glæder mig til at eksperimentere med de øvrige produkter i tapas-serien.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar