Endnu en note til mig selv (og måske også jer derude) må være at tilsætte HUSKfiber, hvor det er muligt. Jeg har igen i dag fået fiberpandekager (lavet på forhånd) til morgenmad og de mætter altså bare rigtig godt. Det var ikke maven, som mindede mig om min formiddagssnack, men et kik på klokken. Jeg har ikke planer om at tage HUSK som kosttilskud, men jeg vil da forsøge at tilsætte det til bagværk, deller etc.
torsdag den 19. januar 2012
gode råd i den kolde tid...
Endnu en note til mig selv (og måske også jer derude) må være at tilsætte HUSKfiber, hvor det er muligt. Jeg har igen i dag fået fiberpandekager (lavet på forhånd) til morgenmad og de mætter altså bare rigtig godt. Det var ikke maven, som mindede mig om min formiddagssnack, men et kik på klokken. Jeg har ikke planer om at tage HUSK som kosttilskud, men jeg vil da forsøge at tilsætte det til bagværk, deller etc.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Rigtig god idé at bruge HUSK i fiberpandekagerne - det må vist hellere afprøves en dag :O) Jeg kommer altid 3 tsk. HUSK i min havregrød inden det bliver kogt, det fungerer super godt og så med lidt kanel rørt i bagefter :O)
SvarSletHej Heidi,
SvarSletJa, jeg har skrevet HUSK bag ørene, selv om det ikke lige røg i madmuffins'ene i aftes. Har du erfaring med hvormeget ekstra væske, man evt. skal tilsætte?
- frk. sveske
Til min havregrød bruger jeg 1 dl havregryn, 3 tsk. HUSK og 2½ dl vand :O) Inden jeg begyndte at bruge HUSK brugte jeg 2 dl vand, men i brød og lignende har jeg desværre ikke erfaring med det..
SvarSletTak for tippet :)
SvarSletVelbekomme ;-)
SletGod søndag!