torsdag den 26. januar 2012

rødbede, granatæble & græskarkerner

 
Med inspiration fra 'Aldrig mere sukkerkold' af Barbara B. Becker, Nanna Friis & Anne-Li Engström lavede jeg denne lækre rødbederåkost som tilbehør til en gang kylling her til aften. Jeg er vild med kombinationen af granatæble- og græskarkernerne - det sure og det nøddeagtige til den grov rødbede. Try it!

rødbede, granatæble & græskarkerner

2 rødbeder
1 granatæble
ristede græskarkerner

dressing:
olivenolie
balsamico
ingefær
honning

fremgangsmåde:
1) Riv rødbederne groft (evt. på mandolinjern eller i foodprocessoren)
2) Pil kernerne ud af granatæblet og rist græskarkernerne.
3) Bland ingredienserne til dressingen og vend den i rødbederne.
4) Drys med granatæble- og græskarkerner.

4 kommentarer:

  1. Spændende blog du har her, glæder mig til at kigge videre :O)

    <3
    Pia Sabine

    SvarSlet
  2. Skøn salat, Sveske. Meget appetitlig. Og jeg elsker altså bare rødbedesalater.

    SvarSlet
  3. Hej Pia Sabine,
    Velkommen på bloggen. Håber da, du kan finde lidt inspiration herinde.
    - frk. sveske

    SvarSlet
  4. Hej Jane,
    Det er faktisk ret nyt for mig, det med rødbedesalater/ rå rødbede, men jeg er vild med både denne og den her: http://frksveske.blogspot.com/2011/12/veggie-dinner.html , som jeg tidligere har lavet.
    Det er helt sikkert en grøntsag, som jeg fortsat også vil spise rå.
    - frk. sveske

    SvarSlet