rødbede, granatæble & græskarkerner
2 rødbeder
1 granatæble
ristede græskarkerner
dressing:
olivenolie
balsamico
ingefær
honning
fremgangsmåde:
1) Riv rødbederne groft (evt. på mandolinjern eller i foodprocessoren)
2) Pil kernerne ud af granatæblet og rist græskarkernerne.
3) Bland ingredienserne til dressingen og vend den i rødbederne.
4) Drys med granatæble- og græskarkerner.
Spændende blog du har her, glæder mig til at kigge videre :O)
SvarSlet<3
Pia Sabine
Skøn salat, Sveske. Meget appetitlig. Og jeg elsker altså bare rødbedesalater.
SvarSletHej Pia Sabine,
SvarSletVelkommen på bloggen. Håber da, du kan finde lidt inspiration herinde.
- frk. sveske
Hej Jane,
SvarSletDet er faktisk ret nyt for mig, det med rødbedesalater/ rå rødbede, men jeg er vild med både denne og den her: http://frksveske.blogspot.com/2011/12/veggie-dinner.html , som jeg tidligere har lavet.
Det er helt sikkert en grøntsag, som jeg fortsat også vil spise rå.
- frk. sveske