søndag den 25. maj 2014

lækre madvafler med paranødder



Hvem kan ikke lide vafler?
Jeg kender i hvert fald ikke nogen. Jeg laver det bare alt for sjældent, da de ofte forbindes med 'det søde køkken', men det er nemt at lave lækre madvafler på basis af nødder. Disse er med paranød og smager perfekt til en rest kødsovs eller måske som erstatning for naanbrødet, når der er indisk på menuen. Jeg tog udgangspunkt i opskriften på karryvafler.
NB! vaflerne blev lavet før Whole30, hvor diverse 'erstatninger' ikke er 'tilladt'.

madvafler med paranødder
(5 plader)

30 g paranødder
2 æg
1½ dl kokosmælk
½-1 tsk salt
et drys cayennepeber

fremgangsmåde:
1) Blend paranødderne til mel i foodprocessoren.
2) Pisk æg, kokosmælk og krydderierne sammen.
3) Tilsæt nøddemelet, sesammel og loppefrøskaller til æggemassen - og pisk til ensartet dej.
4) Opvarm vaffeljernet.
5) Kom ca. 3/4 dl dej i vaffeljernet og bag til vaflen er gylden.



Velbekomme!

_____
Indlægget indeholder affiliatelinks

Ingen kommentarer:

Send en kommentar