fredag den 23. november 2012

weekend lækkerier #9: chokolader med lakrids & pistacienødder


Resterne af den smeltede chokolade fra de tredobbelte chokolade trøfler i fredags blev forvandlet til disse lækre chokoladehjerter med usaltede pistacienødder og lakridspulver med inspiration fra Tatjana. Jeg er vild med kombinationen af chokolade og lakrids. Disse chokolader falder derfor perfekt i min smag, selv om lidt mere lakrids ikke ville skade dem, men det er jo en smagssmag.

chokolader med lakrids & pistacienødder
(15 stk.)

100 g mørk chokolade 85 %
en håndfuld pistacienødder, natural
1-2 tsk Johan Bülow raw lakridspulver

fremgangsmåde:
1) Smelt chokoladen over vandbad.
2) Hak nødderne groft og rør dem i chokoladen sammen med lakridspulver.
3) Hæld chokoladen i en silikoneform eller anden form.
4) Stil på køl til chokoladen er stivnet og kan klemmes ud af formen.


Velbekomme!

6 kommentarer:

  1. Svar
    1. Hej Suh,

      Klart! Pas på, de er hurtigt væk... hehe.
      God weekend.

      KH
      - frk. sveske

      Slet
  2. Hvor er du bare flotte wow

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak søde Henriette. De blev flotte i mine nye forme ;-)
      KH
      - frk. sveske

      Slet
  3. Hvor ser det virkelig lækkert ud! Jeg glæder mig til at smage dem - tak for opskriften. Nyd resten af weekenden:)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Vicky,
      De er lækre og selv tak da ;-)
      God mandag til dig.
      KH
      - frk. sveske

      Slet