Resterne af den smeltede chokolade fra de tredobbelte chokolade trøfler i fredags blev forvandlet til disse lækre chokoladehjerter med usaltede pistacienødder og lakridspulver med inspiration fra Tatjana. Jeg er vild med kombinationen af chokolade og lakrids. Disse chokolader falder derfor perfekt i min smag, selv om lidt mere lakrids ikke ville skade dem, men det er jo en smagssmag.
chokolader med lakrids & pistacienødder
(15 stk.)
100 g mørk chokolade 85 %
en håndfuld pistacienødder, natural
1-2 tsk Johan Bülow raw lakridspulver
fremgangsmåde:
1) Smelt chokoladen over vandbad.
2) Hak nødderne groft og rør dem i chokoladen sammen med lakridspulver.
3) Hæld chokoladen i en silikoneform eller anden form.
4) Stil på køl til chokoladen er stivnet og kan klemmes ud af formen.
Velbekomme!
Det må være næste to-do!
SvarSletHej Suh,
SletKlart! Pas på, de er hurtigt væk... hehe.
God weekend.
KH
- frk. sveske
Hvor er du bare flotte wow
SvarSletTak søde Henriette. De blev flotte i mine nye forme ;-)
SletKH
- frk. sveske
Hvor ser det virkelig lækkert ud! Jeg glæder mig til at smage dem - tak for opskriften. Nyd resten af weekenden:)
SvarSletHej Vicky,
SletDe er lækre og selv tak da ;-)
God mandag til dig.
KH
- frk. sveske