torsdag den 20. december 2012
lun rødkålssalat med appelsin, granatæble & peanuts
Resterne af en gang snittet rødkål er altså ikke så spændende, men men det er der råd for. En tur på panden og det bliver lækkert saftigt og skønt tilbehør. Når kålen er snittet og klar til brug i køleskabet er det også virkelig hurtigt og nemt at bikse sammen - det er noget, jeg er tilhænger af i hverdagene, hvor aftensmaden ikke skal være alt for længe undervejs på grund af tidspunktet og sulten oven på dagens træning. Her er denne lune kålsalat lige i øjet.
lun rødkålssalat med appelsin, granatæble & peanuts
(1-2 pers.)
2-3 store håndfulde snittet rødkål
1 klat god øko smør
1 appelsin
½ granatæble, kernerne
lille håndfuld grofthakkede peanuts
fremgangsmåde:
1) Smelt smørret på en varm pande.
2) Tilsæt rødkålen og saft af halvdelen af appelsinen.
3) Lad kålen simre i ca. 3 min. til den bliver blødere og farvet, men stadig har bid.
4) Tag af varmen og hæld i en skål.
5) Skær den sidste halvdel af appelsinen i små stykker.
6) Top salaten med appelsinstykker, granatæblekerner og de hakkede peanuts lige før servering.
Glædelig Jul.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
En tur på manden, Sveske? Det var da en lummer start på den salat ;-) Den vil jeg prøve!!
SvarSletHehe, Jane ;-)
SletLummer tyrkfæjl herfra.
KH
- frk. sveske
Øv Jane, det ville jeg jo have skrevet! :-)
SvarSlet/Anita
Hej Anita,
SletHvor er det dejligt at vide, at jeg har sådan nogle vågne læsere derude ;-)
KH
- frk. sveske
Hot mand alligevel ;) Høhø
SvarSlet