fredag den 28. december 2012
æggetortillas uden korn og mælk
Mexicansk mad, pandekager med fyld, mad i ruller/ wraps/ pandekager/ tortillas - you name it. Disse tortillas kan anvendes på mange måde. Herhjemme blev de brugt som tortillas til en gang mexicansk krydret kylling - Uhm! De er nemme at lave og tilmed mælkefri, så opskriften får du lige her.
æggetortillas uden korn & mælk
(5-6 stk.)
4 æg
1½ dl kokosmælk
3-4 måleskeer HUSK (den grønne)
1 lille tsk paprika
1 tsk urtesalt
kokosolie/ smør til stegning
fremgangsmåde:
1) Pisk alle ingredienserne sammen - tilsæt HUSK tilsidst.
2) Lad dejen hvile 10-15 min.
3) Varm olie/ smør op på en middelstørrelse pande.
4) Bag til overfladen er stivnet helt og tortilla'en kan vendes.
Velbekomme!
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
De ser godt nok lækre ud! Smager de meget af æg? :)
SvarSletHej,
SletDet var i hvert fald ikke noget jeg tænkte på, men de er meget bløde pg lækre i konsistensen.
Rigtig Godt Nytår!
KH
- frk. sveske
De ser virkelig lækre ud og skal helt sikkert afprøves :-)
SvarSletSpiser du dem også kolde? Det kunne jeg forestille mig, smager ganske godt.
Kh Kathe
Hej Kathe,
SletJeg tror bestemt de er gode kolde til en wrap med tunsalat eller lignende.
Jeg har indtil videre kun brugt dem til mexicansk, men det er helt sikkert ikke sidste gang, jeg laver dem.
KH
- frk. sveske