onsdag den 19. december 2012
julelækkerier #7: marcipankugler med nougat
Disse kugler er en klassiker til jul i min familie. Denne er dog modsat de tidligere år lavet med hjemmelavet marcipan og hjemmelavet nougat. Den klassiske kulørte krymmel er erstattet med det langt mere naturlige kokosmel. Nydelsen ved disse er bare større og blodsukkeret er langt mere taknemlig. Prøv dem!
marcipankugler med nougat
(ca. 10 stk.)
100 g hjemmelavet marcipan
1/4 port. hjemmelavet nougat
overtræk:
ca.100 g mørk chokolade 85 %
topping:
kokosmel
fremgangsmåde:
1) Skær nougaten i små firkanter.
2) Læg en klat marcipan omkring nougaten og tril til en kugle i håndfladerne.
3) Smelt chokoladen over vandbad.
4) Dyp kuglerne i den smeltede chokolade og sæt til tørre på et stykke bagepapir.
5) Drys med kokosmel på toppen.
Glædelig Jul.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Ingen kommentarer:
Send en kommentar