Oven på en aktiv lørdag med masser af gøremål, fik jeg lavet en lækker hotdog med inspiration fra besøgene hos PALÆO i KBH. En lækker krydret pølse fra Løgimose i et brød af omelet sammen med lidt grønt og en god hjemmerørt remoulade, det var lige, hvad jeg havde lyst til. Tilbehøret blev grønkål (læs: igen, igen) med citronsaft, æble, avocado, dadel og ristede mandler. Nice meal :-)
hotdog palæostyle med hjemmerørt remoulade
(2 pers.)
'brød':
2 æg
1½ æggehvide
urtesalt
kokosolie
fyld:
2 pølser af god kvalitet fx Løgimoses krydret med citron & persille
3-4 små champignoner
3-4 cherrytomater
hjemmerørt remoulade (opskrift nedenfor)
fremgangsmåde:
1) Pisk æg og æggehvider sammen med en gaffel og tilsæt urtesalt.
2) Varm lidt kokosolie op på en pande af mellemstørrelse og steg en stor omelet.
3) Rist pølserne i lidt kokosolie på en anden pande.
4) Skær imens tomater og champignoner i små tern.
5) Tag omeletten af panden. Kom remoulade i en stribe på midten, top med grønt og de to pølser. Rul omeletten om fyldet og del 'rullen' i to hotdogs.
hjemmerørt remoulade
(til 2 hotdogs)
½ dl Hellmanns mayo
1/4 tsk dijonsennep
1 drys karry
1 drys gurkemeje
1 drys Sukrin
3-4 små cornichoner*
*sukkerfri-varinant fåes i Netto.
fremgangsmåde:
1) Hak cornichonerne fint.
2) Rør alle ingredienserne sammen og smag til med Sukrin, hvis remouladen er for sur/ stærk.
Velbekomme!
Uhme num, de ser lækre ud. Og så den remo. Mums. Det må prøves!
SvarSletHej Malene,
SletDe var lækre og ikke sidste gang, jeg laver hotdog sådan.
Uhm... hjemmerørt remoulade.
KH
- frk. sveske