... fra venstre: lakridsmarcipan med hvid chokolade & hindbær, marcipan med lys chokolade & passionsfrugt, pistaciekugler med nougat, 'snebolde' med solbær, syndige nougatbider med forskellig toppings og tilsidst marcipan med nougat & kokos.
I dag blev det så tid til kreativitet i køkkenet. Jeg har tidligere lavet konfekt sammen med min mor op til jul, men da jeg gerne vil uden om den traditionelle marcipan og nougat (læs: som jeg elsker), blev det i år til en 'produktion' herhjemme uden det tilsatte sukker. Marcipanen er hjemmelavet og ligeså nougaten. Disse er hovedingredienserne i årets konfekt, hvor de er kombineret på kryds og tværs samt med tilsat diverse andre lækre ingredienser.
Jeg skal nok præsentere dem hver for sig her på bloggen i den kommende uge. Jeg vil blot slutte med lidt billede-spam og ønske dig god aften her på denne 3. søndag i advent.
Glædelig Jul.
mmmm, glæder mig til opskrifter. Det ser virkelig lækkert ud :)
SvarSletHejsa,
SletMange tak - opskrifter er på vej.
KH
- frk. sveske
Muuums, hvor ser det bare lækkert ud - det skal da klart prøves!
SvarSlethttp://gravidmedlupus.blogspot.dk/
Hej Emilie,
SletTak, smagsprøverne var også gode :-P
Ja, der kommer opskrifter i løbet af ugen.
KH
- frk. sveske
Orv, de er flotte!
SvarSletTak, søde Jane.
SletJeg har jo hentet en del inspiration hos dig ;-)
God aften.
KH
- frk. sveske