onsdag den 7. marts 2012

low carb dinner #8: fyldte kyllingbryster på grøntsagsbund


I dag sagde madplanen: fyldte kyllingbryster med tomatsauce og diverse grønt. Jeg er ikke god til helt ordinær pandestegt kyllingbryst, derfor er denne udgave med fyld lige i øjet. Plus kyllingbrysterne bliver dejligt saftige, når de kun lige brunes på panden og steges færdig i ovnen. I dag oven på en bund af grøntsager. Dertil lækker tomatsauce.

fyldte kyllingbryster på grøntsagsbund
(3-4 pers.)

4 kyllingbryster
1 kugle frisk mozzarella
4 tsk. pesto
salt, peber

½ porre
1 rød peberfrugt
ca. 125 g champignon
1 lille squash
½ lille gl. soltørrede tomater (jeg brugte princip!s semidried)

fremgangsmåde:
1) Flæk de fire kyllingbryster på langs og fyld med pesto og mozzarella.
2) Brun brysterne på panden og krydr med salt og peber. Lad dem få lidt farve og tag dem af varmen.
3) Skær alle grøntsagerne i mindre stykker og sautér dem kort panden sammen med de soltørrede tomater og evt. lidt salt.
4) Fordel grøntsagsblandingen i bunden af et fad og læg kyllingbrysterne ovenpå.
5) Sæt fadet i ovnen og lad stege til kyllingbrysterne er gennemstegt - ca. 15 min ved 200 grader (varmluft).

Servér evt. med krydret tomatsauce. Jeg brugte Il Fornaios Polpa de Pomodoro tilsat frisk chili og hvidløg.

1 kommentar:

  1. Det ser lækkert ud...hvordan laver man tomatsausen?!

    SvarSlet