søndag den 4. marts 2012

low carb dinner #7


Her til aften blev der i mit køkken lavet en stor portion asiatiske kødboller i paneng red curry sauce, så der er dejlige rester i køleskabet. Jeg spiste blomkålsris og salat som her til. Denne gang dampede jeg blot blomkålsrisene ved at komme lidt vand i skålen og dække den med film, inden den fik cirka 45 sekunder i microovnen. Det fungrer bedre end det med at hælde kogende vand over, som jeg forsøgte med sidst. I dag rev jeg også den rå blomkål på mit grove Microplane rivejern frem for i minihakkeren. Det er helt sikkert sådan jeg blomkålsris fremover ;-)

2 kommentarer:

  1. Fedt at du sådan lige gennemtester blomkålsrisene for os - så kan det være, jeg snart får taget mig sammen til at prøve dem ;)

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej Xenia,
      Jeg tester meget gerne!
      Fik dem da også 'solgt' til kæresten i går ;-) Nu er han også meget spændt på blomkålspizzabunden, som vi skal have senere på ugen.
      Skønt, at han er med på alle mine eksperimenter :-D
      - frk. sveske

      Slet