mandag den 20. februar 2012

low carb dinner #1

(beklager billedets kvalitet)

Efter træning med C måtte jeg hjem og kreere den planlagte: chili con carne med blomkålsris. Jeg har givet mig selv den udfordring at spare på de der djælve, som er kulhydraterne, så de skæres såvidt muligt (kroppen kan skrige så meget, at jeg må give efter...) væk fra aftensmaden. Derfor skulle blomkålsris, som jeg har set både hos Kathrine og Jane afprøves i dag. Jeg hakkede den rå blomkål i minihakkeren, men synes konsistensen blev for fin...hmm... Jeg overhældte, som Jane, 'risene' med kogende vand og dryppede dem af i en sigte. Chili con carnen (der ikke lige var klar på foto i dag) blev stort set lavet efter den sædvanlige opskrift, dog blev majsene i dag erstattet med en halv rød + en halv grøn peberfrugt i tern. Desuden tilsatte jeg i dag kanel og to stykker mørk chokolade uden tilsat sukker.

2 kommentarer:

  1. Hvad syntes du så om blomkåls"risene"? Jeg har endnu ikke selv prøvet det, men har overvejet læææænge :)

    SvarSlet
  2. Hej Xenia,
    Jeg synes, de blev lidt for smattet, når de er hakket så fint. Og de første par mundfulde tænkte jeg godt nok - hvor er mine brune ris, men vænnede mig hurtigt til det og der var plads til meget mere af den gode chili con carne. Det er ikke sidste gang, jeg eksperimenterer med blomkålsris ;-)
    - frk. sveske

    SvarSlet