onsdag den 22. februar 2012

hjælp! error

Hjælp!
Jeg kan ikke blogge fra min bærbar pc derhjemme. Når jeg vil oprette nyt indlæg kommer vinduet frem, men når jeg forsøger at tilføje et billede står vinduet bare med en 'tænkende blomst' og kommer ikke videre. Nederst i linjen i bunden af skærmen står der 'Error on page' og 'Javascript void (0)'. Dobbeltklikker jeg på linjen får jeg ovenstående billede op. Jeg har opdateret min Java, men det har ikke løst problemet :-(

Er der nogle af jer, som har oplevet det samme eller har et bud på en løsning?

Håber meget, en af jer derude kan hjælpe mig, da jeg hverken har brormand eller kæresten hjemme, som ellers er mine IT-livliner.

Nu har I hvert fald forklaringen på måske manglende indlæg fra min side i den nærmeste fremtid - hvis jeg ikke skulle være heldig at få problemet løst snarest. Der ligger allerede tre lækre indlæg og venter... Håber, jeg snarest kan vende tilbage med lækker inspiration.

Lige en anden ting - er der begrænsning på antallet af MB man kan uploade? Jeg kan som sagt klikke på billede-ikonet ved oprettelse af 'nyt indlæg' (flere af de andre ikoner i redigeringslinjen er væk) og får lov at browse efter et billede, men billederedigeringsbilledet ser anderledes ud og nederst står der, at jeg pt bruger 830 MB = 81 % af de tilladte 1024 MB???
Jeg trykker 'tilføj billede' og derefter kommer ovennævnte 'tænkende blomst'. Jeg har da aldrig forstået, der skulle være begrænsning med hensyn til lagringspladsen for min blog - har jeg forstået det forkert? Jeg har nemlig ikke reduceret størrelsen på et eneste af mine billeder, da der ikke har været problemer med at uploade i fuld størrelse - er det måske en del af ovenstående problem?

P.S. Dette er blogget fra pc'en på jobbet.

2 kommentarer:

 1. Jeg bruger ikke blogspot, da jeg synes, der er alt for mange problemer med det, medmindre man er viklet ind i Googles øvrige produkter. De fleste problemer plejer at blive løst ved at bruge Googles browser Chrome. Det er i hvert fald, det jeg gør, når jeg nogle gange ikke kan få lov at kommentere fra IE.

  Det er mit bud. Mit næste bud er at skifte til Wordpress :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej Jane,
   Tak for feedback - må jo indrømme, det ikke er første gang, jeg har problemer med blogspot. Jeg er bare ikke særlig teknisk, så det der med at rykke blog ved jeg ikke lige, hvordan jeg skal gribe an...?
   Jeg har heldigvis lige snakket med IT-eksperten her i firmaet, så jeg har fået et par ting, jeg skal prøve, når jeg kommer hjem og Chorme er nu tilføjet til den liste - ellers ryger pc'en med på job i morgen, så eksperten måske kan løse det.
   Er godt nok bare 'lammet', når det ikke virker (læs: afhængig?) Øv Øv.
   - frk. sveske

   Slet