onsdag den 29. februar 2012

velfortjent...


...forkælelse med et styk pandekage uden mel! til mig oven på en lang og hård dag, det er hvad jeg nu vil slappe af og forkæle mig selv med. Dagens sidste gøremål var nemlig en portion pandekager uden mel, så der er til morgenmad de næste dage = MUMS!

Desuden har jeg i dag nået en masse andet (læs: være lige lovlig optimistisk med tiden) blandet været til fysioterapeut endnu en gang. Jeg startede jo hos hende, som jeg vist tidligere har nævnt, i efteråret med skulder-/ nakkeproblemer på grund af mit arbejde. Det går heldigvis meget bedre med det - tror på, det er fys'en øvelser, som hjælper her. Øvelserne er både med og uden belastning.
Jeg har længe ville have regelmæssighed i noget styrketræning og har fået øvelserne for skulder og ryg op og køre regelmæssigt. Til trods for det, har jeg de sidste par gange været hos fys'en med ryggen (nederst i højre side). Vi har svært ved at finde den direkte årsag, har forsøgt at udelukke et par ting fra min træning, men uden kæmpe forskel. Hun masserer vævet voldsomt, jeg har meget ondt dagene efter (det vil nu sige i morgen og overmorgen :-S ) og mærker derefter bedring ved hjælp af isbehandling.
Da øvelserne for ryg og skulder var inde i rytmen tilføjede jeg yderligere øvelser for resten af kroppen for et par uger siden. Det har nu resulteret i et styk overbelastet underarm, som fys'en i dag har behandlet med akupunktur (læs: håber virkelig det hjælper, da mit arbejde også belaster her). Desuden skal jeg holde mig fra pull-øvelserne, som belaster underarmene mest.

Puha, hvor jeg bare lige synes, at det er ØV! Men det gælder om at være kreativ, for der er andre måder at træne på end lige styrketræning med løse vægte og i maskiner. Derfor kørte jeg også i fitnesscentret efter besøget hos fys'en (plejer jeg normalt ikke, da jeg bliver træt af behandlingen), men ville gerne køre lidt cardio og lave ryg- og maveøvelser på gulv uden belastning. Tiden fløj dog og resten af aftenen har været lidt stressende, da jeg ville nå mere end der var tid til.

Derfor ser jeg nu frem til en eftermiddag i forkælelsens tegn i morgen, hvor jeg skal have min første ansigtsbehandling i meget lang tid - jeg fik jo gavekort til en behandling af kæresten i julegave. Jeg glæder mig helt vildt.

2 kommentarer:

 1. Sejt, at du får styrketrænet. Jeg selv har lige opsagt mit fitnessmedlemskab. Uanset hensigterne kommer jeg der kun 4-6 gange om året, og så er det altså for dyrt. Men altså, æv med overbelastning. Det samme sker for mig, og det er simpelthen SÅ irriterende. Når jeg løber meget, får jeg skinnebensetændelse, og nu hvor jeg er godt i gang med yogaen, bryder en gammel museskade op i min hånd. Giv mig lige en chance, ikke?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej søde Jane,
   IH, det er bare så typisk - når man giver sig selv et los i røven, så kommer skaderne. Jeg har ellers virkelig forsøgt at fokusere på teknikken og ikke modstanden/ vægten på øvelserne. Men men jeg har svage underarme, så de bliver helt overspændte af det der styrketræning :-( Ryggen bekymrer mig nu mest, da det er en stor skræk, at det bliver kronisk.
   Ja, vi må da lige have en chance!
   KH
   - frk. sveske

   Slet