mandag den 6. februar 2012
butterbeans vafler
Jeg holder fri sammen med kæresten i dag. Vi har officielt været kærester i 2 år i dag :-D Indtil videre har vi nydt dagen med en tur i fitnesscentret og disse spændende madvafler fra Birgitte Nymanns 'FLAD MAVE - så enkelt er det!. Vaflerne er ret tørre i konsistensen, derfor tilføjede jeg både lidt mælk og olie-margarine undervejs. Opskriften skal der eksperimenteres lidt med. Men vaflerne mætter godt og med nøddecreme og lidt banan er det en lækker snack. Birgtitte foreslår også, at man kan bruge dem som sandwich-brød - det må jeg prøve en anden gang. Desuden kan man bage dem som pandekager, hvis man ikke lige vil have gang i vaffeljernet.
butterbeans vafler
(6-7 plader afhængig af jernets størrelse)
1 ds. butterbeans
3 æg
2 tsk. HUSKfiber
1-2 dl vand eller anden væske (her tog jeg lidt mælk)
evt. lidt fedtstof/ olie i dejen
kokosolie til bagning
fremgangsmåde:
1) Varm vaffeljernet op.
2) Blend butterbeans'ene med lidt vand.
3) Rør et æg i ad gangen.
4) Tilsæt HUSKfiber, væske og evt. fedtstof.
5) Bag vaflerne til de er gyldne.
Velbekomme!
Nu bliver der slappet lidt på sofaen og i aften skal vi ud og nyde lidt lækker mad på en ny (for os) restaurant - det glæder jeg mig til.
Rigtig dejlig mandag til jer derude bag skærmene.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
Mmm! Jeg elsker vafler :)
SvarSletJa, pandekager og vafler = Uhm!
SvarSlet- frk. sveske
Tillykke med 2 års dagen :)
SvarSletDe ser rigtig lækre ud de vafler.... de skal helt sikkert prøves !
~ Vivi
Hej Vivi,
SletMange tak.
Prøv dem ;-) men tilsæt gerne lidt fedtstof og/eller mælkeprodukt, da de er ret tørre. Men men nøddecreme gør underværker.
- frk. sveske
Hej frk sveske
SvarSletJeg tilfører en halv banan til opskriften samt lidt vaniliepulver. Det giver god sødme og tager noget af tørheden
- Rikke
Hej Rikke,
SletTak for tippet - det må jeg prøve, hvis den dåse butterbeans, jeg har stående en dag skal bruges. Jeg undgår dog ellers bælgfrugter, så dåsen har stået længe!
KH
- frk. sveske