onsdag den 15. februar 2012
grøn frokost
Det var nemlig lige hvad min frokost var i dag. Den bestod af to styk broccolideller med dip af fromage frais, dijonsennep og limesaft. Dertil lækker bønnesalat med inspiration fra Xenia. Jeg havde ikke helt grønne bønner nok, så der røg snackærter i også. Opskriften får I lige her:
bønnesalat med feta & avocado
(1-2 pers.)
200 g grønne bønner (/ snackærter)
½ rød peberfrugt
50-75 g feta
1 avocado
citronsaft
evt. ristede kerner som drys
fremgangsmåde:
1) Blancher de grønne bønner kort i kogende vand - de skal stadig være sprøde.
2) Skær peberfrugt og avokado i mundrette stykker.
3) Bland alle ingredienserne.
Tip! Skal du have salaten med i madpakken som jeg, kan den sagtens laves dagen før - dog uden avocadoen, som er lækrest, hvis du først skærer den ud om morgenen. Evt. drys medbringes i en beholder for sig selv og drysses over lige før servering.
Abonner på:
Kommentarer til indlægget (Atom)
HOLD OP HVOR LÆKKERT!!!!!!!
SvarSletHej I.P.
SletDet var det bestemt også - derfor ligner madpakken i dag også ;-) Lavede nemlig salat til to dage. Broccolideller i fryseren er bare et hit.
- frk. sveske
Mums, en lækker frokost :)
SvarSletHej Sofie,
SletDet var skøn frokost og ser frem til endnu en omgang senere i dag ;-)
- frk. sveske