onsdag den 28. marts 2012

gulerodssalat med eksotisk touch


Igen i dag stod den på sen træning, så aftensmaden skulle være nem. Køleskabet er også ved at være tomt - bliver godt med en opfyldning fra Aarstiderne på fredag. Der var asiatiske kødboller i paneng red curry sauce på menuen. Jeg nåede heldigvis at stege kødbollerne i eftermiddag og snitte grøntsagerne, så der bare skulle laves sauce, inden vi kunne spise.

gulerodssalat med eksotisk touch
(4 pers.)

6 store gulerødder
2 golden delicious æbler
limesaft
1 ds ananas i egen saft
½ dl ananassaft
frisk kokos

fremgangsmåde:
1) Riv gulerødderne groft, skær æblerne i tern og del ananasringene i mindre stykker.
2) Vend æbleternene i limesaft, så de holder farven.
3) Bland de revne gulerødder, æbleternene og ananas i en skål med ananassaften.
4) Høvl frisk kokos til flager (fx med en gulerodsskræller), så der er cirka en håndfuld flager. Rist kokosen på en varm pande uden fedtstof og drys den på toppen af salaten.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar